برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن گزینه خوبیه
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن گزینه خوبیه
|
|
کاربر شهرسختافزار
ميشه بگيد وسترن چه مزيتهايي نسبت به سامسونگ داره
براي من حفظ اطلاعات روي هارد از همه چي مهمتره و بنابراين پايداري ديسك مهمترين گزينه مد نظر من هست
تشكر
عضو VIP شهرسختافزار
وسترن از همه لحاظ عالیه ولی کمیاب شده !!! (البته 500 کمیاب شده) بقیه ظرفیتها موجود هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درسته كه وسترن خوبه ولي برتريش نسبت به سامسونگ در چيه ؟
کاربر شهرسختافزار
براي من عمر هارد ديسك از همه چي مهمتره.
ظاهرا سامسونگ و وسترن خوب جواب دادند ولي من به دنبال گزينه بهتر هستم.
لطفا مرا راهنمايي كنيد
کاربر شهرسختافزار
ظاهرا هيچكي نيست كه جواب مارو بده ؟؟؟!!!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه بار سوال کردی اون بالا جوابت رو گرفتی ... دیگه لزومی نداره پشت سر هم پست(اسپم) بزنی!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقاي دي جي وحيد ظاهرا شما اصلا سوال منا متوجه نشده براي خودتون جواب ميديد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من علت برتري هارد وسترن را ميخام شما دوباره پاسخ ميديد كه وسترن بهتره !!!
اگه نميدونيد واگذار كنيد به ديگر دوستان.
جواب شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای پایین
مصرف کمتر
سرعت خوب در عین ثبات
دارای چیپ تنظیم سرعت هد برای کمتر شدن صدا
دارای گیره برای عدم برخورد هد ها در هنگام خاموش بودن هارد ( در حال انتقال و ... )
پشتیبانی خوب از لحاظ گارانتی
قیمت خوب
و ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks