faramarzd (05-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
شاید مشابه این تاپیک باشد اما می خواستم بدونم نظر شما در این مورد چیه
و این رمها اگر 3 گیگ باشه یعنی 3 تا 1 گیگ خیلی بهتره
قیمت هم نهایت خیلی دیگه زیاد تا 200 تومان میتونم هزینه کنم
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
faramarzd (05-10-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آقا نمیشه مارو از تحریم در بیارید یک کمی راهنمایی کنین
سید کمک Me پلیز :دی
HWBOT SSA Member
3x1gb kingmax 1600+ in bad nist
تا 2000 پایدار می ره جلو! اما برا بالاتر از این ولتاژ بیشتری می خواد که نباید 1.7 بیشتر بری می دئنی دیگه
ViViD (02-10-09)
HWBOT SSA Member
من نمی دونم چرا عاشق اسپم دادن توی تاپیک های داداش وحید هستم :دی (هر کی فهمید به ما هم بگه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چون خیلی زیاد اسپم نباشیم یه پیشنهاد هم بدیم که آقای مهندس شاکی نشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش من تا اونجایی که تحقیقات رو انجام دادم رم های سوپر تلند دارایی پتانسیل بسیار خوبی هستش یعنی باید داشته باشیش تا بدونب چب می گم (گمانم لینک هم دادم برات قبلنا) اگه از برند سوپر تلنت بگیری کارت خوب پیش میره داداش.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ViViD (02-10-09)
ViViD (02-10-09)
कभी हार
وحید جان GSKill Trident ها الان خوب هستند البته سری Low voltage هستند ...
Gskill Perfect Storm ها هم خوب بودند ولی اینکه هنوز از چیپ های Elpida hyper استفاده کنند را خبر ندارم ولی تا یک سه ماه پیش از چیپ های Elpida Hyper استفاده می کردند که قطعاًَ بهترین رم ها با توجه به P/P برای اورکلاک محسوب میشدند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
نظرتون در مورد رمهای TEAM 1866 CL9 + TEAM 2000 Cl9 چیه .
یه سری تست هم معین عزیز روش انجام دادن که در لینک زیر هستش :
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=3299
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
ViViD (03-10-09)
پیشنهاد میکنم دوستان این مقاله رو بخونند . البته برای رمهای 3 کاناله هست ولی در اصل موضوع هیچ تفاوتی نیست .
http://www.tomshardware.com/reviews/...i7,2128-9.html
saeed_hosseiny (03-10-09), ViViD (03-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
متشکرم از دوستان چون در برآورد هزینه یک مقدار مشکل بوجود آمد هزینه ای که برای رم در نظر گرفتم نهایت تا 150 شد و نه یک قرون بیشتر :دی
چون دیگه ندارم از نون شب زن و بچه دارم میزنم :دی
saeed_hosseiny (04-10-09)
कभी हार
سلام بر آقای حسینی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضورتون که این ماژول ها را بنده تست نکردم ولی با توجه به نتایجی که معین جان گذاشتند به نظرم خوب هستند ولی چیپش Micron D9 هست که به مراتب برای رم های DDR3 ضعیف تر از Elpida Hyper هستند با توجه به اینکه Elpida Hyper ها ولتاژ های پایین تری را طلب میکنند برای X58 ها بهترند .
وحید جان اگه میتونی Trident یا Perfect Storm بگیر در صورتی نشد روی گزینه های دیگه فکر کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Moein (03-10-09), PUMAOC (03-10-09), saeed_hosseiny (04-10-09), vandelin (05-10-09), ViViD (03-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks