هم پستی که الان دارم می نویسم و هم پست شما صد در صد اسپم هستن که هر دو بعد از خوانده شدن باید حذف بشن چون ربطی به این تاپیک ندارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم همین متن رو توی بخش گفتگوی ازاد مطرح کن اونجا جوابت رو میدم که این تاپیک شلوغ نشه
بعد شما که از قوانین سایت با خبری چرا اول اینجا مطلب میذاری و بعد میگی اگه صلاح دونستید حذف کنید از اول نباید این مطلب بی ربط رو بذاری
و نباید وقتی دو نفر دارن سر یه موضوع بحث می کنن بدون اجازه خودت رو بندازی وسط
اصلا یک لحظه با خودت می گفتی من این وسط چیکاره ام مشکلت حل می شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چطوری مطلب من اومده آخر چون پست 20 رو من نوشتم و پست 21 رو علی آقا الان جاشون عوض شده
بعضی از اساتید که این حرف ها رو بازی با کلمات می دونن کافیه یه سری به سایت اینتل بزنن و حقیقت رو ببینن و به جای مقاومت، حرف درست رو قبول کنن
آقا نمی خواهیم که اعدامتون کنیم می خواهیم همون طور که شما به ما چیزی یاد میدید و ما قبول می کنیم شما هم یه چیزی از ما یاد بگیرید
لطفا اعتراف کنید که اشتباه می کنید
k1.jpg

Bookmarks