ببینید این بحث تخصصیه و اتفاقا بنده با قاطعیت میگم علم آقای امید بهادر که بنده استاد خطابشون میکنم از بنده بیشتره و نیازی به جلب توجه و تلمز ندارم چون دوستی من و امید بسیار عمیقه و بنده از سالها قبل تو فروم دیگه هم ایشون رو دنبال میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میکنم حرف رو تعریف شخص بنده از اورکلاک بالا بردن سرعت دیفالت یک قطعه هست و فعال کردن یا استفاده از اون پتانسیل اسمش رو بنده اورکلاک نمیذارم علی الخصوص برای رم چون اینجا مادربورد باید از پتانسیل دیفالت اون رم استفاده کنه
من هم با هیچ کس تو سایت خصومتی ندارم خاضعانه با تمام بچه های انجمن دوست و برادرم و امیدوارم همیشگی باشه و اتفاقا عاشق بحث علمی و حتی چالش های علمی هستم تا به ضعف های خودم پی ببرم.
تنها توصیه خیلی دوستانه من به شما و حتی خودم وبقیه انجمن این هست سعی کنیم افراد با تجربه علمی بالا مثل استاد امید بهادر قدرشون رو بدونیم و از علمشون نهایت استفاده رو ببریم که این باعث موفقیت روزافزون خودومون میشه ایشون شبانه روز به همه اعضا مشاوره میدن بی چشم داشت .جای قدردانی داره واقعا شما سری به تایپیک معروف بازگشت به قدرت AMD با ZEN بزنید یه کتاب واسه خودش چه مطالب به روزی که امیدجانم گزاشتن چه تحلیل ها چه دادن اطلاعات از ساختار پردازنده ها تو فروم دیگه همچین چیزایی کمه چون افرادی مثل استاد کم هستند

Bookmarks