دیگه امید جان تو پست اخر توضیح رو دادند راجع به مسئله اصلی این تایپیک ایشالله تایپیکهایی با همین عنوان ایجادشه که استارتر هم بابت مسائل حاشیه ای که تو تایپیک هست ناراحت نشن چون تایپیک موضوعش چیز دیگری بود که به بحث های دیگه کشیده شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موضوع دوم اینکه بنده به شما قول میدم استاد از این فروم یا لیون یا آواژنگ یا نمایندگی msi پولی دریافت نمی کنن که همین موضوع باعث شد مدتها پیش به درخواست یکی از دوستان هدیه ای واسه ایشون تهیه کنیم از طرف خود بچه ها صرفا جهت هدیه و به صورت گمنام و بی اجبار و مدیریت سایت هم استقبال کرد چون همه اعضا میدونن ایشون دریافتی از سایت ندارند و همونطور که میدونید ایشون به صورت حرفه ای کار تعمیرات سخت افزار انجام میدن و اگه کسی از سایت سراغشون میره خودخواسته هست چون به ایشون و کارش ایمان داره
مسئله سوم مسئله اخلاق مداری و تعامل و همزیستی اجتماعی است که تو فروم شهر سخت افزار بخوبی داره بین بچه ها انجام میشه و فکر میکنم با وجدان جمعی و شئون اخلاقی و اجتماعی این مسئله سازگاره که کسی تجربه بیشتری داره علم بیشتری داره به قول معروف چندتا پیرهن بیشتر پاره کرده ایشون رو استاد خطاب کنیم که شاید خودشون هم راضی نباشند حرفشون رو بیشتر سند قرار بدیم و بیشتر از محضرش استفاده کنیم برای نمونه یکی ازدوستان یکی دوماه پیش سوالی پرسید درمورد لپ تاپ بنده جواب دادم ایشون تو پست بعد گفتند اگه میشه آقای امید بهادر به سوال من جواب بدن من اصلا نارحت نشدم و به ایشون حق دادم چون اطمینان بیشتری به ایشون داره.کمی احترام و تعامل وخوش اخلاقی با همه انسانها مخصوصا نسبت به با تجربه تر ها باعث پیشرفت جمعی میشه .چیزی که تو کشورهای پیشرفته مثل ژاپن و آلمان بیشتر رعایت میشه.
توی سایتی که شاید تبلیغش درست نباشه بنده در زمینه موسیقی فعالیت داشتم تایپیکهایی ایجاد میشد و افراد محترمانه هم رو به چالش میکشیدند و دست آخر یه بحث علمی خوب شکل میگرفت

Bookmarks