برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعلی آقا تعریفی که شما از این موضوع داری مهم نیست باید ببینیم تعریف جهانی چیهخلاصه میکنم حرف رو تعریف شخص بنده از اورکلاک بالا بردن سرعت دیفالت یک قطعه هست و فعال کردن یا استفاده از اون پتانسیل اسمش رو بنده اورکلاک نمیذارم
مثلا چرا جلوی 3200 دو حرف OC که مخفف Overclock است اومده پس گیگابایت یا شرکت های دیگه به نظر شما دارن اشتباه می کنن و حرف شما و استاد امید درسته
نیوتن یکی از برترین دانشمندان همه اعصار میگه من مثل کودکی می مونم که در کنار دریای علم دارم با سنگ ریزه ها بازی می کنم یعنی نیوتن هم این اجازه رو به خودش نمیده بگه من کسی هستم و علمی دارم!!!!تنها توصیه خیلی دوستانه من به شما و حتی خودم وبقیه انجمن این هست سعی کنیم افراد با تجربه علمی بالا مثل استاد امید بهادر قدرشون رو بدونیم و از علمشون نهایت استفاده رو ببریم
اگه شما هم درباره کسی این نظر رو داری به نظر من اشتباه می کنی
خیلی از این چیزها که شما می گی یک کپی پیست ساده از اینترنته و فقط کافیه کمی با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشی. چیزهایی که دیگران اختراع کردن و قطعاتی که شرکت های مختلف ساختن و نتایج تست های مختلف سایت های مشهور رو ارائه کردن که علم اون فرد محسوب نمی شه
علی آقا به نظر شما هزینه ایجاد یک سایت و یک فروم اینترنتی چقدره و چرا باید کسی برای کمک به دیگران، هزینه کنه و یک فروم ایجاد کنه و حتی کسی پیدا بشه اینهمه به خودش فشار وارد کنه و دیگران رو راهنمایی کنه این چه سودی برای اون فرد دارهشبانه روز به همه اعضا مشاوره میدن بی چشم داشت .جای قدردانی داره
حالا من جواب شما رو میدیم
شما وقتی فرومی ایجاد کنی و بتونی مخاطب زیادی جذب کنی و فرض کنیم فروم شما درباره سخت افزار باشه بنابراین شرکت های مختلف برای تبلیغ، به موسسین این فروم برای گذاشتن تبلیغ قطعاتشون پول پرداخت می کنن مثل لیون کامپیوتر که تبلیغش توی فرومه
از طرفی می شه در کنار یک فروم یک سایت درست کرد و اخبار روز سخت افزار رو اونجا قرار داد و باز هم قسمت هایی برای تبلیغ شرکت های مختلف قرار داد
یکی دیگه از راه های کسب درآمد از فروم، فروش اکانت های vip برای فروشنده های معتبره که خود این هم نوعی کسب درآمده
ضمن اینکه اگه صاحب یا صاحبان فروم دارای یک سایت اینترنتی فروش قطعات سخت افزاری باشن می تونن کسانی که به دنبال سیستم یا قطعه خاصی می گردن رو شناسایی کنن و قطعات خودش رو بفروشن و سود کنن
این فقط قسمتی از دنیای تجارت الکترونیکه
حالا شما به این فکر کنید آیا کسی برای رضای خدا کسی رو راهنمایی می کنه؟
بله کسانی هستن که به رایگان این کار رو انجام میدن مثلا افرادی مثل من که رایگان و بدون اینکه فروشنده هم باشم به دیگران تا جایی که بلد هستم کمک می کنم و مثل من هم توی این سایت زیاد هستن
اما شما باید بین صاحبان اصلی یک سایت و فروم که هدفشون کسب درآمده و راهنمایی هاشون برای اهداف اقتصادیه با کسانی مثل من تفاوت قائل بشی
من یک درصد شکی ندارم که همه این ها رو خودت هم می دونی و من فقط به شما یادآوری کردم

Bookmarks