asibi (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان لطفا حرفهاي غير علمي و غير منظقي نزنيد. شما بيخود داريد محصولات بهترين توليد کننده هاردديسک رو زير سوال مي بريد!؟
بنده هر سري که هاردديسک مي بندم واسه هر جا هميشه استهلاکهاشو در دراز مدت در نظر مي گيرم.
الان حدود 1.5 سال هستش که WD 500GB Green بستم واسه خودم. عاليه. چرا بيخود مي فرمائيد که اينم هارد واسه داخل کيس ساخته نشده و بعد از 6 ماه....
لطفا واسه اين فرمايشتون که اصلا صحيح نيست دليل علمي و مدرک ارائه بديد.
asibi (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
با فروشگاه زيتون که تماس ميگيريد بگيد با آقاي يزداني کار داريد. ايشون قيمت خوب و واقعي مي دن و ساير همکارانشون قيمت بالا ميدن.
asibi (28-12-09)
برای پرفورمنس بهتره از WD BLACK استفاده کنیم . من هم با دوستان موافقم سری گرین برای کارهای که احتیاج به بازدهی بالا نیاز داره زیاد انتخاب مناسبی نیست .
asibi (28-12-09)
جناب آقا رضای گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جمله رو بخونید
PCs, external storage, and other devices that require lower power consumption and cool, quiet operation.
اینم لینکش
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=338
من نگفتم وسترن خوبه نه گفتم بده ، این هارد سری گیرین برای مصارف خارجی و سیستمهائی که نیاز به مصرف پائین دارند طراحی شده ، توی سایتش هم نوشته و شخصا با تعداد زیادی از اون مشکل داشتم که ریشه یابی کردم و دلیل خرابی زود هنگام این سری رو پیدا کردم
intellipark مشکل این سری هاردها ، یک گند بزرگ وسترن بود ، که بعد از اون همه هیاهوی تبلیغاتی که روی گرین پاور تکنولوژیش راه انداخته بود مجبورشد بی سرو صدا از روی اکثر محصولاتش برداره
این حرفهای شما منو یاد یه خاطره میندازه
بنی هیل خدا بیامرز توی یکی از شوهاش نقش گارسن یک رستوران رو داشت که یک مشتری از نوشیدنی که بهش داد گلایه کرد
گارسون هم رفت از توی سطل أشغال برچسب یه بطری دیگه رو برداشت زد روی همون نوشیدنی و دوباره نوشیدنی رو برای مشتری ریخت
مشتری هم عشق دنیا رو کرد که یه نوشیدنی خوب داره میخوره هی بازم خورد
حالا نقل شماست اگر برچسب وسترن رو بزنن رو آشغالترین هارد دنیا ، میخرید و کیف میکنید و به به چه چه میکنید
وسترن دیجیتالهای سبز موجود در بازار به هیچ عنوان و در هیچ شرایطی ( برای استفاده داخل کیس ) قابل مقایسه با سیگیت باراکودای همرده خودش هم نیستند این رو من تست کردم و تجربه دارم
به راحتی هم میتونم ثابت کنم ولی دلم میخواد شما با اون هارد موجودتون که میفرمائید دارید و میفرمائید عالیه یه تست بنچمارک بگیرید و توی فروم قرار بدین منم همون بنچمارک رو روی وسترن بلک و سیگیت با همین حجم میگیرم و قرار میدم تا شیر فهم بشین وقتی میگم این هارد رو نخرید برای چی این حرف رو میزنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان میخوام 70 هزینه کنم ؟
وسترن دیجیتال گرین؟ یا وسترن دیجیتال بلک
آخرین ویرایش توسط asibi در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مرسی اقا رضا پاک سر در گم شده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی حقیقت داره که میگه بعد از چند مدت اطلاعات این هارد گرین پاک میشه؟
اقا رضا هارد وسترن بلک و گرین جانپر برای تغییر ساتا 2 به 1 دارند؟میشه عکسشنو بذارید؟
آخرین ویرایش توسط asibi در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلک
همون که میگن رنگ عشقه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب عشقیه این بلک .راستی دلستر بلک یادتون نره موقع نصب که شارژ بشی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
خوشحالم بالاخره به لينک يا مدرکي ارائه داديد. اما خيلي جالبه که مدرکتون حرفتون رو رد مي کنه. اينم مدرک شما عينا از داخل سايت وسترن ديجيتال:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ideal For
PCs, external storage, and other devices that require lower power consumption and cool, quiet operation.
حالا اون قسمتي که بنده قرمز رنگ کردم رو بخونيد!!! مي شه PC رو معني کنيد!؟!؟!؟ اين کاملا فرمايشتون رو که ميگيد واسه کامپيوتر شخصي و داخل کيس طراحي نشده رو کاملا رد مي کنه.
خرابي سيگيت خيلي بالاست. بنده کاملا اعتراف مي کنم که سرعتش از Baracudda XT پايينتره. اما براي بار 100 ام از شما مي پرسم که ورژن XT اين هاردديسک رو از کجا گير مياريد؟
بنده حدود 10 تا از اين هارد رو روي سيستمهاي مختلف بستم (WD Green) و نه تنها بر عکس Segate خرابي نداشتم بلکه حدود يکساله که دارن عالي کار ميکنن(بي سر و صدا و فوق العاده Stable).
من فرمايش شما رو که مي فرمائيد خراب ميشن رو کاملا رد مي کنم.(مدرک ارائه بديد) تاييد مي کنم که سري گيرين مصرف پاييني دارن.
لطفا از آوردن داستان و رمان و مثالهاي احساسي و صد درصد بيربط با موضوع تاپيک در تاپيک خودداري کنيد و الا به مديريت گزارش ميشه. بحث کنيد و از بحث کردن ناراحت نشيد.
بنده اينقدر Segaste خراب داشتم که واقعا اسمش که مياد دلم واسه مصرف کننده ميسوزه. لينک زير رو باز کنيد:
http://www.tomshardware.com/charts/2...7.27,1034.html
و يا بهتر از اون:
http://www.tomshardware.com/charts/2...d%5B3017%5D=on
اين ديگه کاملا مقايسه شده.
اما به نظر بنده بازم تاکيد مي کنم عمر و ظرافت وسترن ديجيتال از Segate به مراتب بهتره.
از نظر سرعت:
WD Black>>Segate Baracudda >>WD Green
اما در مجموع:
WD Black>>Samsung SPinpoint F3>>WD Green>>Segate Baracudda
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks