asibi (25-12-09), bill geits (26-12-09)
این هارد طبق تجربهای که دارم بسته به کاربری شما ممکنه سالیان سال برات کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مثال بزنم ، دوستی این گرین رو انداخته رو سیستمش و خوره دانلود آفلاینه در این شرایط معمولا هیچ موقع هارد بی کار نمیشه که بخواد هد پارک کنه والان بیشتر از ۱ ساله رو سیستمش نصبه و ازش کاملا راضیه
شما درب کیس رو باز کن و یکم گوشهات رو تیز کن زمان پارک از هارد یه صدای ناهنجار بیرون میاد که کاملا به گوش میخوره اگر حین انجام دادن کارهای نرمالت این صدا به گوشت خورد زنگ هشداریه که باید هارد رو عوض کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asibi (25-12-09), bill geits (26-12-09)
کاربر شهرسختافزار
nima_hl جان نظر منو عوض کردی من وسترن گرین نمیگیریم اگه اینطوری که شما میگید پولمو میریزم دور!!!!!!!!
دوستان یعنی خیالم راحت باشه مادربردم هارده ساتا رو ساپورت میکنه بدون نیاز راه انداز!!!فقط برم تو بایوس ساتاشو فعال کنم؟
خرید وسترن سبز دورریختن پول نیست ! این مدل کاربرد خاص خودشو داره .
DX400
bill geits (26-12-09), Computex (27-12-09), nima_hl (26-12-09)
همونطور که محمد گرامی هم گفتند وسترن سبز هارد بسیار خوبیه ولی برای مصارف اکسترنال و به درد کار شما نمیخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجور که شما گفتید پولتون رو دور میریزید برای شما درسته ولی یکم به وسترن بی احترامی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این هاردهای ساتا ۲ روی مینهای ساتا نصب کردم و مشکلی نداشته ، شما هم به احتمال قوی مشکلی نخواهید داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خب من چیکار کنم ؟ اولا مشهد اصلا وسترن گیر نمی یاد چه برسه به بلکش ! این f3 های سامسونگ چنده ؟ و اگه اینو بخوام بفروشم چند ازم می خرن ؟ من فک کنم 57 58 خریدمش . در مورد شکل مصرفم ، من زیاد کارم با هارد نیست چون بیشتر از سیستم برای موسیقی گوش دادن و اینترنت استفاده می کنم. البته به زودی می خوام کارت دی وی بی وصل کنم و اون موقع هارد میاد وسط . چیکار کنم به نظرت ؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان خيلي پيشنهاد WD بلك رو ميدن ولي خب اصلا تو بازار نيست!!!
يه سوال هم دارم:
فكر مي كنيد هاردهاي معمولي مگه چقدر فرق دارن تو سرعت؟؟؟
اصلا تاثير اين تكنولوژي هاي بكار رفته تو هاردهاي معمولي چند درصد مي تونه تو بالا رفتن سرعت كمك كنه؟
مطمئنا به اندازه يه هارد دور بالا كه نمي تونه سرعت يا بازدهي داشته باشه؟!!!
بنظر من تو انتخاب هاردهاي معمولي كه انتخاب كسايي كه مي خوان فقط ذخيره كنند برند خوب دستگاه كافيه و ديگه براي كارهايي كه به سرعت نياز هست بايد از هاردهاي دور بالا استفاده كرد. كه جدا مي تونه به سيستم سرعت بده!!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اشتباه نکنید! هر هاردی کاربری خاص خودش رو داره و اینطور هم نیست که نوع هارد هیچ تاثیری نداشته باشه.
مثلا در لینکی که خواهم گذاشتم ، هارد Samsung F3 را با چند تا هارد همرده تست کرده که اگر دقت کنید این هارد توانسته حتی Western Digital رپتور 1000 در در دقیقه رو در تست های سرعت خواندن بگیره! ( اینجا را کلیک کنید ) اما در همون صفحه اگر دقت کنید میبینید که در تست دسترسی تصادفی هارد یا Access Time هاردهای وسترن بهتر عمل کردن پس برای جستجوی فایلهای روی هارد و اجرای چند برنامه همزمان وسترن عملکرد بهتری داره. پس نوع هارد به کاربری هم بستگی داره. مثلا برای کسانی که سرعت راه اندازی سیستم عامل براشون مهمه یا مثلا سرعت اجرای برنامه یا بازی ، هارد Samsung F3 با سرعتی که داره مناسب تر هست ( تست هارد ها در سرعت بوت ویندوز ویستا و لود کرایسیس )
saman87 (27-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم تهران هستید یا نه ولی تهران هارد وسترن بلک هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو شهرستانها بعید میدونم باشه؟؟
یه هارد 500 وسترن 70 تومنه
و1 ترا هم 118 تومنه
البته سری کویر بلک
saman87 (27-12-09)
کاربر شهرسختافزار
واقعا؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*خب اونوقت براي چي هاردهاي پرسرعت ساخته شده اند؟؟؟
** اين هد پارك كردن هاردهاي گرين فقط مزيتش كاهش دماست؟
*** تو سرعت بين سري بلك و گرين چقدر تفاوت وجود داره؟ ( مثلا چند درصد؟ )
کاربر شهرسختافزار
ميشه دقيقا بگيد كجاي تهران! چون من چند هفته پيش گشتم نبود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks