Administrator
همیشه سعی کنیم توی مشاوره، مزایا و معایب هر محصول رو بگیم و انتخاب نهایی رو بذاریم پای مخاطب.
هر دوی این محصولها از دو سری متفاوت هستند و طبعا با ویژگی های متفاوت و برای دو کلاس متفاوت!
سری Green از WD برای کاهش توان مصرفی و دما و نویز و ... ارائه شده، اما آیا در مقایسه با سری Black این کمپانی Performance هم تغییری کرده؟
اول بیاید با هم برد PCB این دو هارد رو بررسی کنیم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که مشاهده میشه دو برد تا حد زیادی مشابه هستند و فقط تفاوت عمده ای که دیده میشه مربوط میشه به قسمت Processor هارد.
اگه به بالای بارکدها دقت کنید تفاوت رو می بینید. این تفاوت به خاطر اینه که هارد Black (سمت راست) از نوع Dual Processor هست ولی هارد Green از یک Processor استفاده میکنه.
که البته همینجا یکی از دلایل توان مصرفی کمتر سری Green نسبت به Black مشخص میشه (طبق گفته WD حدود 4-5 وات تفاوت دارند)
اینم بگم که این دو هاردی که داریم بررسی میکنیم مدلهای 2TB هستند که البته از حیث تکنولوژی تفاوتی با موضوع بحث ما که هارد 500GB هست نداره. (داریم اصل موضوع رو بررسی میکنیم)
و اما در مورد پرفورمنس باید گفت که سری Black قطعا کارایی بهتری داره طوری که در Legit Reviews میخونیم:
سری Green فقط در تستهایی که مربوط به دما و توان مصرفی و نویز هست نسبت به سری Black برتری داره که اونم برمیگرده به مزایای تکنولوژی بکار رفته در اون.The differences between the two drives are as big as night and day!
در کل سری Green برای استفاده در مواردی که مصرف انرژی مهم هست (مثل ادارات یا موسسات بزرگ) یا استفاده در کیس هایی که تهویه مناسبی ندارند، پیشنهاد میشه.
و بقیه کاربران میتونند از سری Black استفاده کنند.
عبارت PC در اینجا درست ذکر شده ولی منظور استفاده در شرکتها و مکانهای بزرگی هست که با توجه به تعداد زیاد PCها، فاکتور مصرف انرژی و ... به عنوان یک عامل تعیین کننده مطرح میشه.Ideal For
PCs, external storage, and other devices that require lower power consumption and cool, quiet operation
اطلاعات بیشتر:
[ لینک 1 ]
[ لینک 2 ]
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اگه مشکلی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جامپر تغییر رو. پشت هارد نمیگذاشتن پس با تغییر جامپر خیلی از مشکلات (نمیدونم چه مشکلاتی ) پیش نمیاد و هارد با مین هماهنگ تر میشه
asibi (28-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من آخرش نفهمیدم . این هارد وسترن گرین رو بدم بره یا مشکلی نداره ؟
Administrator
شما پست بنده رو مطالعه کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینکهایی که دادم رو مشاهده کردید؟
اختلاف پرفورمنس رو دیدید؟
فکر کنم شما جزء "بقیه کاربران" باشید!در کل سری Green برای استفاده در مواردی که مصرف انرژی مهم هست (مثل ادارات یا موسسات بزرگ) یا استفاده در کیس هایی که تهویه مناسبی ندارند، پیشنهاد میشه.
و بقیه کاربران میتونند از سری Black استفاده کنند.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هيچ مشکلي نداره. بنده 1.5 ساله که دارم باهاش کار مي کنم. خبالتون راحت باشه. کمپاني وسترن ديحجيتال هارد مشکل دار بيرون نميده اينو مطمئن باشيد. اما طبيعيه که سري Black که سرعتش بالاتره گرونتر هم هست. اما به نظر من واسه کارهاي معمولي سرعتش خوبه و پول زيادي نديد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asibi (29-12-09), bill geits (29-12-09)
همین سری گرین هم سرعتش همچین کم نیستا ! درضمن خرید یه هارد 500 اینقدر وسواس نداره ! تایپک به 11 صفحه رسید .
DX400
bill geits (29-12-09), reza76622201 (29-12-09)
توضیح سایت وسترن که مهراد عزیز نوشت کامله بستگی به نوع کاربریتون داره ولی سری بلک هم بازده خوبی دارد و هم از نظر مکانیکال عالی هست .
asibi (29-12-09), bill geits (29-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من پست ها رو با دقت می خونم مهراد جان
من این طور جمع بندی می کنم :
هارد های وسترن سری سبز هیچ مشکلی ندارن منتها با اندازه سری بلک سرعت ندارند. خب قیمتشون هم کمتره . البته نسبت به هم قیمتهاشون سرعت خوبی دارن . این تست رو وقتی که تازه سیستم رو بستم از هارد گرفتم :
استدلال من برای اینکه این هارد هیچ مشکلی برای مصارف خانگی و عادی ( حتی برای کسانی که دنبال مصرف کمتر نیستن ) نداره اینه که الان توی بازار همه هارد 500 رو توی رنج 50 انتظار دارن بخرن و بین برندهای مختلف انتخاب می کنن . هزاران هارد وسترن در روز داره فروخته می شه که از سری سبز وسترن هستن . خب اگه این قضیه وجود داشته باشه که این هارد ها بعد از مدتی دچار ایراد بشن الان کلی هارد برگشتی وسترن تو بازار بود و حتی اگه بازم مشتری برای این هارد ها بود خود فروشنده ها حاضر به فروش نمی شدن ( به علت برگشت خوردن هارد بعد از مدتی ) . این هارد ها به نظر من کاملا سالم هستن . امیدوارم استدلالم اشتباه نباشه .
M A H R A D (29-12-09), nima_hl (29-12-09)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعداز ظهر با شرکت سازگار تماس گرفتم که در خصوص این مطلب بتونم مستند صحبت کنم
متاسفانه آقای مهندس مقدم که میتونند فید بک این قضیه از بازار رو تائید یا تکذیب کنند در جلسه بودند و الان هم که باز تماس گرفتم ایشون هنوز از جلسه نیامده بودند و قرار شد فردا صبح مجددا تماس بگیرم
البته دوستان دیگه در بخش فروش هم صحبتهای منو بابت مشکل دار بودن و مرجوع شدن این سری هارد تائید نکردند
آمار خرابی من از این هاردها ۹ عدد از ۲۰ عدد در کمتر از ۳ ماه بود که این یک آمار خیلی بدیه
الان که سایت وسترن دیجیتال رو دقیق چک کردن inellipark از روی تمام محصولات سری گیرین برداشته شده
از طرفی هارد شما با ۳۲ مگ بافر اون هاردی نیست که من باهاش مشکل داشتم
هاردهای مشکل دار سری WD5000AACS با 16 مگ بافر بودند که در اون زمان شرکت سازگار فقط از همین مدل وارد کرده بود
شما لطفا بفرمائید این هارد شما که ظاهرا هارد بسیار خوبی هم هست آیا گارانتی سازگار هستش یا شرکت دیگهای اقدام به وارد کردن اون کرده ؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان قیمت هارد سامسونگ f1 , f3 رو بدید اگر f3 رو می دونید کجا میشه گیر آورد بگید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks