saman87 (27-12-09)
گفتین یه سئوال ولی ۳ تا پرسیدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یه مثال غیر فنی جواب میدم که فکر کنم موضوع رو کاملا باز میکنه
یک پراید و یک جیپ هامر هر دو با نزدیک 200 کیلومترسرعت حرکت میکنند ولی اگر ۲ تن بار داخلشون بزارید و توی یک مسیر غیر مسطح حرکت کنید پراید دیگه نمیتونه با همون سرعت حرکت کنه و قطعا خیلی از هامر عقب میافته
اگر این دو با هم در یک مسیر مسطح مسابقه بدن احتمال قوی پراید یکم زودتر به خط پایان میرسه
ولی اگر تو سرابالائی باد شدید مقابل داشته باشید فقط هامر هستش که میتونه با کمترین افت سرعت به حرکت ادامه بده
همونطور که قبلا هم توضیح دادم توی کارهای معمولی ، مثل بازی ، وب گردی ، بوت سیستم و ..... شما تفاوت سرعت بخصوصی توی این چند مدل نمیبینید
ولی اگر کارهای شما همزمان و سنگین باشه قطعا وسترن بلک به دلیل دوال cpu بودن و طراحی بخصوصی که داره خیلی راحت تر جوابگوی شما خواهد بود
یه مطلب دیگه هم اینکه هامر خیلی کلاس داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شما بنز بیشتر میپسندید یا پژو ؟ )
چون این هارد به تعداد پائین هر سری وارد میشه و در بعضی مقاطع زمانی نایاب میشه معمولا کاراتنی خرید میکنم و به همین واسطه تقریبا همیشه یه چندتائی زاپاس دارم ( 500 گیگ )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نتونستید پیدا کنید بهم بفرمائید تا تقدیم کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 27-12-09 انجام شده است
saman87 (27-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نیما جان این پاور 500 بلک وسترن رو چند می دی ؟
دوستان قیمت این f3 های سامسونگ چنده ؟
ضمنا کسی جواب پست های قبلی منو نداد ها !
|
|
بحث خرید فروش نیست گلم میخوام کارت راه بیافته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هاردها معمولا خریدش یکم تلورانس داره بین 62 تا 66 خریدش بوده که یه هزینه جزئی 200-300 تومنی هم بابت پیک میخوره
باید فردا زنگ بزنم ببینم این سری آخر رو چند تو حسابم زدن
f3 هم هنوز رویت نشده قرار سام سرویس تو این هفته خبر بده که چه برنامهای برای این هارد داره چون ظاهرا فروش f2 به خلق ا... به جای f3 بدجوری به دهنشون مزه کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد گرین رو هم گرون خریدید ، اگر اشتباه نکنم آخرین قیمتی که داشتم از این هارد روی کارتن 46 بود دیگه باید ببینید اونجا چند میتونید بفروشید
فکر کنم بین 40 تا 45 با توجه به اینکه مشهد هستید به شرط سلامت ارزش این هارد باشه که با توجه به قیمت هارد 250 و 320 ارزش فروش نداره
پیشنهاد میدم اگر امکان داره این هارد رو نگه دارید برای مصارف اکسترنال و بکاپ گیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نیما جان نگاه کردم . 54 55 خریدم البته سه ماه پیش . اون موقع هاردهای معمولی 50 51 بود . این چون وسترن 32 مگ بود 4 5 تومن گرون تر فی می خورد . راستش نمی دونم چیکار کنم . یه هارد ساتا اونم به این یغوری به درد هارد اکسترنال شدن نمی خوره . از طرفی وسترن بلک گرونه یه کم . یه چیزی حدود 20 تومن گرون تر از 500 های معمولیه . مگه زودتر کارت دی وی بی رو بگیرم و با دانلود آفلاین هارد رو درگیر کنم .
کاربر شهرسختافزار
زیر زمین پاساژ ایران فروشگاه زیتون از همه فروشگاه ها ارزونتر میده و تقریبا همیشه دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین قیمتی که داشتم 65 تومن بود البته قبلش 70 تومن بود ولی چون زمینش تو بازار کمه قیمتش خیلی متغییره
ولی 500 سامسونگ هم تو بازار زیاده سری F3 یک ترا بایتش هم هست ساسان خریده ظاهرا
اگه موردی نداشته باشه شماره تلفن زیتون و فروشگاه زمان رو دارم که تقریبا هاردهای وسترن رو میفروشند
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 27-12-09 انجام شده است
bill geits (28-12-09), nima_hl (27-12-09), saman87 (27-12-09)
من قبلا از این زیتون خرید کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از نمایندههای اصلی سازگارارقام هستش
اولین سری هاردهای بلک رو هم سازگار بهم گفت از این فروشگاه تحویل بگیرم
و قیمتهاش همیشه خوب بوده
اگر از نظر مدیران اشکال نداره به نظرم تلفنش رو بزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saman87 (27-12-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان خدا رو شکر رفتم از یکی از رفیقام یه هارد ساتا امانت گرفتم و رو مادربردم تست کردم و خوشبختانه مین بردم ساپورتش کرد در ضمن ساتا 1 بود!!!!!!!!!!!!!
دوستان حالا من چه مارکی بگیرم من یه هارده 500 گیگ برای همه جور کار مثل بازی - برنامه- اینترنت-فیلم واهنگ میخوام اونطور که دوستمون گفت وسترن گرین بدرده من نمیخوره حالا چی بگیرم سری بلکش یا بلو چطوره توضیح دهید؟
تو اینجا سامسونگ سری f1 و f3 گیر نمیاد!!!!!! فقط مکستور و سیگیت و یه مدل از سامسونگ و وسترن دیجیتال دارن !!!
حالا به نظرتون من چه مارکی بگیرم؟
اگر حدود ۷۰ میتونید هزینه کنید وسترن دیجیتال بلک ( نه هیچ رنگ دیگه ) بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر حدود ۵۰ میخواهید هزینه کنید سیگیت بگیرید
asibi (28-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با نظر آقا نيما موافقم. اما اگر مي خواين حدود 50000 تومان هم خرج کنيد به جاي سيگيت به نظر من Western Digital Green بگيريد (با اينکه سرعتش يه کم شايد پايينتر باشه اما خيلي مطمئن تر و بهتره).
asibi (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
فروشگاه زیتون
88806936
88806967
فروشگاه زمان
88945228
nima_hl (28-12-09), reza76622201 (28-12-09), saman87 (28-12-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks