گفتین یه سئوال ولی ۳ تا پرسیدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یه مثال غیر فنی جواب میدم که فکر کنم موضوع رو کاملا باز میکنه
یک پراید و یک جیپ هامر هر دو با نزدیک 200 کیلومترسرعت حرکت میکنند ولی اگر ۲ تن بار داخلشون بزارید و توی یک مسیر غیر مسطح حرکت کنید پراید دیگه نمیتونه با همون سرعت حرکت کنه و قطعا خیلی از هامر عقب میافته
اگر این دو با هم در یک مسیر مسطح مسابقه بدن احتمال قوی پراید یکم زودتر به خط پایان میرسه
ولی اگر تو سرابالائی باد شدید مقابل داشته باشید فقط هامر هستش که میتونه با کمترین افت سرعت به حرکت ادامه بده
همونطور که قبلا هم توضیح دادم توی کارهای معمولی ، مثل بازی ، وب گردی ، بوت سیستم و ..... شما تفاوت سرعت بخصوصی توی این چند مدل نمیبینید
ولی اگر کارهای شما همزمان و سنگین باشه قطعا وسترن بلک به دلیل دوال cpu بودن و طراحی بخصوصی که داره خیلی راحت تر جوابگوی شما خواهد بود
یه مطلب دیگه هم اینکه هامر خیلی کلاس داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شما بنز بیشتر میپسندید یا پژو ؟ )
چون این هارد به تعداد پائین هر سری وارد میشه و در بعضی مقاطع زمانی نایاب میشه معمولا کاراتنی خرید میکنم و به همین واسطه تقریبا همیشه یه چندتائی زاپاس دارم ( 500 گیگ )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نتونستید پیدا کنید بهم بفرمائید تا تقدیم کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks