نازنین خانم! طبق این مقایسه ها کدوم اس اس دی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nazanin98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نازنین خانم! طبق این مقایسه ها کدوم اس اس دی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nazanin98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اول سامسونگ بعد وسترن و بعد گیگابایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو پست های قدیمی دیدم که آقای AMD>INTEL هم تاکید بر سامسونگ داشتن. حالا هم ایشون هم نگفتن بهترین برند وسترن هست بلکه گفتن با توجه به قیمت و کارایی وسترن توصیه میشه.
حالا یه سوال : با توجه به لپ تاپ بنده evo 750 مناسبه برام یا evo 850 یا evo 860؟
اگر اصرار بر سامسونگ هست حداقل 860 evo تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nazanin98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به دستگاه شما و برد و نسل پردازنده خیلی تفاوتی ندارند ssd ها . شاید تفاوت این ssd ها بر روی دستگاه های جدید محسوس باشه ولی روی دستگاه شما نه
وسترن یک قابلیت کلیدی داره اون هم انرژی مصرفی بسیار مناسب هست .
در کل نه وسترن نه سامسونگ برای من فرقی نمیکنند شما کدام رو تهیه کنید . چون منافع شخصی ندارم .
nazanin98 (17-03-19), Speed Racer (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به راهنمایی هایی که دوستان دیگه رو کرده بودید و بنده خوندم، کوچکترین شکی نسبت به حسن نیت شما ندارم و از شما بابت زمانی که میزارید کمال تشکر رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nazanin98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته جناب امید استاد همه ما هستن و طبعا نظری که میدن حرفه ای تره. به کیفیت لپ تاپ اصلا توجه نکردم دلیل اصلی من این بود که شاید روزی بخوای لپ تاپ رو بفروشی و یک لپ تاپ بهتر بخری که اون 860 کاربردی تره و یا مثلا یک pc جدید بخوای بخری (اینده نگری کردم) . اگه واقعا فقط روی همین لپ تاپ می خوای و امکان خرید لپ تاپ جدید نداری به نظرم هرچی ارزوتر بخری بهتره. حتی 120 گیگ هم کافیه. مثلا من الان 240 گیگ خریدم فقط 40 گیگش پره بقیش خالیه مونده رو دستمتو پست های قدیمی دیدم که آقای AMD>INTEL هم تاکید بر سامسونگ داشتن. حالا هم ایشون هم نگفتن بهترین برند وسترن هست بلکه گفتن با توجه به قیمت و کارایی وسترن توصیه میشه.
AMD>INTEL (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
یعنی اینقدر لپ تاپم ضعیفه که فرقی نمی کنه چه ssd روش بندازم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
تفاوت هارد , SSD روی هر سیتمی مشخص میشه . خرید SSD سیستم شما را بسیار سریع میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nazanin98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSD نیازی به مقاوم بودن در این موارد نداره چون مثل هارد مکانیکال نیست .
nazanin98 (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
یه dvd writer هم بخوام بگیرم چه برندی پیشنهاد میشه؟
در حالت عادی نیاز ندارم فقط برای نصب ویندوز و برنامه های مختلف میخوام ازش استفاده کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks