درست میفرمایید.
به جز ادمین های کل سایت که بر هر دو بخش نظارت دارن.
وب سایت و انجمن دو قسمت مجزا میشن.
مقالات وب سایت رو دقت کرده باشید نوبسنده های متفاوتی مینویسن (که حتی نوع نگارش، سطح مطالب (از نظر میزان حرفه ای یا ابتدایی بودن) و .. فرق میکنه توشون حتی
ما نظارت میکنیم.
اتفاقا همون مقاله اس اس دی بنده گفتم بهشون PNY و لکسار متفرقه نیستن، که PNY رو نه تنها برداشتن بلکه ازش مدل پیشنهادی هم دادن.
اما لکسار رو یادشون رفته که بهشون یادآوری میکنم.

تو باقی مطالب هم تا جایی که زمان باشه بنده شخصا هم نظارت میکنم و اشکالات رو میگم.

اما یک بخش دیگه ش هم هست که خب یه جورایی سلیقه ای و بسته به برداشت هر فرد هست.
برای مثال راهنمای خرید سیستم، خب بنده اگه اون لیست رو بنویسم حدودا 60 درصد متفاوت خواهند بود سیستم ها
و از نظر بنده بهتر (تا یک بخشش رو که حتی با سلیقه و برداشت متفاوت هم نمیشه نقضش کرد چون برا مثال سیستمی که 250 گیگ اس اس دی و 1 ترا هارد داره، بنده با هزینه کمترش کلا یک ترا اس اس دی NVME نوشتم که خب بهتر بودنش بر همه مشخصه)
یا مثلا حتی تو گرون ترین سیستم (بنده منظورم آخرین باری هست که چک کردم ، چون هی به روز میشن دیگه) کلا 512 گیگ اس اس دی بود یه زمانی (برا سیستم 150-200 میلیونی!) فک کنم الان کردن 1 ترا،

درحالیکه خود بنده برا کسایی که تو این رنج بودجه خرید میکنن (حتی کسایی که 100به بالا هزینه میکنن) حتما حداقل 2 ترا اس اس دی رو میذارم (برای 200 تومنی هم 4 ترا، مگه اینکه کاربری فرد جوری باشه که 2 ترا براش کافی باشه مثلا)
یا کاربری آرشیو داشته باشه و فضای زیاد که هارد 8 یا 10 ترا بذارم، چون دیگه با قیمت های فعالی خرید هاردای ظرفیت پایین مثل 1 و 2 ترا اینا اصلا اررزش نداره.
چون میشه با همون پول اس اس دی خرید.
فقط تو ظرفیت های بالا هست که هنوز هارد ارزش خرید داره که فعلا از 8 ترا به بالا هست

بنده تاجایی که وقت اجازه بده چک میکنم و به نویسنده ها ایرادات رو میگم اما خب دفتر ما تو اصفهانه، بنده تهران هستم. در نتیجه نمیتونم اینکارو ریل تایم انجام بدم، بلکه باید از طریق پیام دادن باشه
حالا بعضی وقتا ترتیب اثر دادن بهشون طول کشیده
بعضی وقتا بنده وقت نکردم یه سری مقالات رو چک کنم.

ادمین های دیگه هم بسیار سرشون شلوغ هست، چه شهریار و مهراد عزیز که ادمین کل هستن (ما سه نفر با هم این سایت رو 2006 ایجاد کردیم)
چه سمت انجمن که بهادر عزیز هستن و به دلیل مشغله خیلی کمتر از محضرشون استفاده میکنیم.
و البته که خب کارمون داوطلبانه هست. یعنی بابت انجمن هیچکدومون ریالی درآمد نداریم و ما هم مثل شما ، فرقی نمیکنیم،

برخی اوقات هم شده که بحث اختلاف نظر مثلا بوده، برای مثال جناب خبات کریمی فرد مطلعی هستن، بنده تو یک سری مقالات با ایشون اختلاف نظر دارم.
اما خب چون ایشون نویسنده مقاله بودن نظر خودشون میمونه دیگه.
حالا اگر وقت کنم بنده هم احتمالا شروع به مقاله نویسی هم بکنم.
دم شما گرم، خدا قوت.