سلام دوستان مطلب راهنمای خرید سایت در مورد SSD رو مطالعه کردم قصد خرید SSD از برند لکسار رو داشتم که با توجه به مطلب که نوشته بود متفرقه محصوب میشه منصرف شدم مادربوردم GIGABYTE Z170-D3H-CF است SSD میخوام حداکثر 3.5 تومن با حجم 1 ترا
سلام دوستان مطلب راهنمای خرید سایت در مورد SSD رو مطالعه کردم قصد خرید SSD از برند لکسار رو داشتم که با توجه به مطلب که نوشته بود متفرقه محصوب میشه منصرف شدم مادربوردم GIGABYTE Z170-D3H-CF است SSD میخوام حداکثر 3.5 تومن با حجم 1 ترا
سلام
اس اس دی اینترنال M.2 کیوکسیا مدل EXCERIA PLUS با ظرفیت یک ترابایت و گارانتی 50 ماهه ماتریس
بعید میدونم با مادربورد من سازگار باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش رو بگو چرا فکر می کنی ممکنه با مادربردت سازگار نباشه. می خوام خودت بگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 20-01-25 انجام شده است
برادر ناراحتی نداره که حالا یکی گفت البته این حسی هستش که از نوشتار شما دریافت کردم. این جن4 هست مادربورد من تا جن 3 پشتیبانی میکنه یه همچین چیزی فکر کردم حالا مهم نیست، مدیر فرمودن یکی از دلایل قیمته اگر من درست متوجه شده باشم البته، در سایت (چیزی کالا) قیمت هر دو مدل تقریبا یکیه، جسارتا بنده روشن نشدم شما با مدل کیوکسیا موافق هستید و جناب XFXForce هم با لکسار اگر یک جمع بندی کنیم خیلی عالیه بازم ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
XFXForce (22-01-25)
البته مدلی که دوستمون گفتن جن 3 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونی که شما میگید پلاس g3 هست که جن 4عه.
و همچنین اینا بک وارد کامپتیبل هستن یعنی جن 4 روی جن 3 کار میکنه و جن 3 روی جن 2 و ...
پس مشکلی نیست.
اگر قیمتشون یکسان هست خب کیوکسیا رو بگیرید. (چون تو بازار حدود 500 تومن اختلاف قیمتشون بود من گفتم)
اما اگر هم قیمت باشن چرا کیوکسیا با اینکه عمر نوشتاریش و سرعت نوشتن ترتیبیش کمتره بهتره،
چون سرعت خوندن ترتیبی و خوندن/نوشتن رندومش بالاتره و همچنین این مدل دارای کش دی رم هست.
البته دقت کنید با حدود 150 تومن بیشتر میتونید همون مدل پلاس جی 3 که جن 4 هست و سرعتش 5.5 گیگ رو بخرید.
فعلا رو این سیستم همون 3.5 گیگ رو میده، اما تو آینده اگه عوض کردید خب اس اس دی سریعتری خواهید داشت.
و البته از نظرگارانتی لکسار گارانتی 24 ماهه ام آی تی و 36 ماهه آواژنگ داره.
اما کیوکسیا 50 ماهه ماتریس
To improve is to change. To perfect is to change often
mehdihai (23-01-25), Speed Racer (22-01-25)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجا نوشته بوده که لکسار متفرقه هست؟
لکسار یک شرکت با قدمت و خوشنام و با کیفیت در حوزه حافظه هست (چه رم چه اس اس دی چه فلش مموری و ..)
پیشنهاد بنده Lexar NM620 هست
در ضمن برد شما از M.2 های NVME GEN3 پشتیبانی میکنه.
در نتیجه مدلی که دوستمون پیشنهاد دادن هم حتی پشتیبانی میکنه
mehdihai (20-01-25), Speed Racer (20-01-25)
ام اس آی مدل SPATUIM M371در راهنمای خرید SSDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین SSD بازار و راهنمای خرید + جدول مقایسه (دی 1403)
اخر مطلب نوشته، اینم بخشی از مطلب:
دقت داشته باشید شاید برندهایی چون EMTEC و لکسار در حوزه های دیگری معتبر باشند اما در بازار SSD جزء برندهای متفرقه هستند و معمولاً محصولاتشان کم سرعت، با تاخیر بالا، بی کیفیت و کم دوام است. SSD های متفرقه نهایتاً برای نگه داری فیلم و MP3 مناسب هستند.
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 20-01-25 انجام شده است
از ابتدا حدس زدم این مقاله رو قبلش خونده باشید که گفتید لکسار رو میگن متفرقهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مقاله چندین جاش ایراد داره و فقط همین جا نیست.
حتی جالبه بدونید تا پارسال برند معتبر PNY رو هم جز متفرقه ها نوشته بود (و کنار همین لکسار و ام تک تو همین جمله آورده بود)
که بعد چن ماهش شروع کرد از همون برند پیشنهاد دادن! تناقض تا کجا!
شما با خیال راحت بخر، بنده هم خودم دارم از این برند و هم سالهاس میفروشم.
کاملا هم تو همین حوزه اس اس دی هم معتبره.
در ضمن NM620 بهتر از SPATUIM M371 که نوشتید هست ، هم با کیفیت تره هم عمر نوشتاری بیشتری داره
mehdihai (20-01-25), Speed Racer (20-01-25)
خیلی ممنونم که شک بنده رو برطرف کردید همون لکسار رو میگیرم، . جسارتا فکر میکردم شما که مدیر انجمن هستید روی مقالات سایت هم اشراف دارید که ظاهرا این طور نیست، کاش نظارت بیشتری روی مقالات و راهنما های خرید باشه تا کاربران دچار اشتباه نشن. و ای کاش میدونستم فروشگاه شما کجاست تا برسم خدمتتون. بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks