عرض سلام و تحیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت نکاتی که فرمودید و کاملا باهاش موافقم،
این نرم افزار ها، بازی ها و امثالهم هستن که مشخصا میکنن چه سخت افزاری براشون نیازه، نه برعکس.
البته خب اینم اضافه کنم که تعداد قابل توجهی از خریداران حوزه وسیعی از کارکرد ها رو میگن (برای مثال موارد بسیار دیدم که طرف میخواسته هم کاربری عمومی مثل وب براوزینگ (اما سنگین با تب های باز زیاد) انجام بده.
هم کارهایی مثل دیدن فیلم و غیره
هم نرم افزارهایی مثل فتوشاپ، ایلاستریتور، پریمیر و حتی افتر افکت
یا با وجود سوال جواب نمیدن یا جواب درست و حسابی نمیدن، مثلا میگن شما برا هر کاری حساب کن براش!
اونایی که حرفه ای تر هستن و دقیق میگن خب کمک بزرگی به ما میکنن تا سیستم مناسب خودشون رو پیشنهاد بدیم (و از نظر بودجه هم براشون صرفه جوبیی بشه)
هم به خودشون تا سیستمی که برای کابری خودشون بهینه هست دستشون بیاد.
تو بازی ها هم هم توشون بازی های اپن ورلد مثل سایبرپانک بوده هم استراتژیک سنگین مثل ایج آو امپایبر 4 جدید ، یا کمپانی او هیروز 3، هم بازی های سبک شوتر مثل کال آوف دیوتی و بلتفیلد (اونم آنلاین که مثلا تو بتلفیلد بعضی مپ ها ممکنه 50 نفر مقابل 50 نفر قرار بگیرن!) هم بازی های aaa
خب تو این نوع کاربری (صرفا گیمینگش رو بگم هم تعداد هسته ها مهمه (به خاطر بازی های استراتزیک سنیگن) هم فرکانس بالای فول توربو بوست خیلی بالای تک هسته، و فرکانس بالای توربو باقی هسته ها برا گیم های سبک شوتر و تریپل A(اما همون 6 هسته که مثلا تو 14600k برای هسته های پرفورمنس تعبیه شده کفایت میکنه (اون 8 تا که کارای پردازش بک گراند رو میکنن هم کمک بزرگی هستن، با مصرف کم و فرکانس کمتر و گرمای تولیدی کمتر باعث میشه هسته های اصلی برای پردازش اصلی در دسترس باشن
از اون ور بازی هایی مثل ای ساکر یا فیفا با پردازنده های عادی تر و رم کمتر و گرافیک معمولی تر هم خوب اجرا میشن، بعضیا بودن فقط همین بازی های فوتبالی رو انجام میدادن در نتیجه بنده به جای لیست های گرون قیمت فروشگاه هایی که چون تحقیق نکرده بودن، نه از مصرف قطعات نه از سیستم ریکوآیرمنت بازی ها و غیره کوچیکترین اطلاعاتی نداشتن (و متاسفانه اکثریتشون هنوزم ندارن)
سیستم هایی نوشته بودن با دو برابر بودجه ای که بنده براش گرافتم (و سیستمی که با نصف قیمت تهیه شد سالهاست داره به خوبی جواب کارشون رو میده)
حالا شما خب توی جریان تماس ها و پیام های مشتری های بنده نیستید، اما خدا شاهد هست که حتی بعضا اونقد در مورد نوع کاربری، نرم افزارهایی که کار میکنن، سطح کاربریشون، ورژن اون نرم افزار ها، پلاگین هاشون، نوع گیم ها ، اسماشون و غیره رو همه رو میپرسم در حدی که مشتریا تعجب میکنن چرا انقدر من دارم برای خرید سخت افزار هی از نرم افزار سوال میکنم
حتی در مورد سیستم عاملی که نصب میکنم (بنده به جز روی سیستمای قدیمی که ارزش ندارن، رو همه ی سیستم های نو ویندوز اورجنیال نصب میکنم، باز بسته به نیاز و کاربری فرد نسخه HOME یا PROFESSIONAL یا ENTERPRISE همچنین نسخه LTSش رو نصب میکنم (که تو قیمت هم فرق میکنن)
اونم نسخه OEM مشخصا، چون نسخه RETAIL به کار نمیاد با قیمت خیلی بالاش، و اینکه بنده تنظیمات و کارای میکنم که همون حکم ریتیل رو داشته باشه.
مثلا ویندوز 11 پرو 150 دلاره در حالیکه نسخه OEMش فقط 30 دلاره، فرقشون فقط اینه که نسخه ریتیل رو ، روی یک سخت افزار ثابت میشه هرچقد میخواید نصب کنید. اما OEM تک بار نصبه.
بنده بعد نصب کامل و ویندوز خام یک ریستور پوینت تو سیستم ریستور میسازم، یک ریستور پوینت بعد نصب درایور ها و آخرین آپدیت های ویندوز اینا ، در اخر یک ریستور پوینت در اخر که سیستم همه چیش از جمله نرم افزارها و ... که کاربر خواسته نصب شده
تا هر وقت مشکلی پش اومد حتی وقتی ویندوز بالا نمیاد بشه ریستورشون کرد.
اما چون به هر حال ممکنه یه درصد ریستور پوینت هم پاک شه یا هر چیزی
یک ایمیج هم از حالت نسخه تازه نصب شده تمیز ویندوز میگیرم که هر وقت بخوان بتونن خیلی ساده به اون حالت برگردن، اینجوری به جا 150 دلار، 30 دلار میدن.
یا برای هوم هم به جا 140 دلار 25 دلار میدن
ویندوز 10 هم هر کدوم 10 دلار ارزونترن تو ریتیل و 5 دلار تو OEM
حالا متاسفانه بارها دیدم مخصوصا تو پاساژ پایتخت تهران که خب بیشتر افراد پولدار اونجا خرید میکنن و بالا شهره.
ویندوز های اورجینال OEM رو به جای ریتیل میفروشن و خود خریدار هم نمیتونه بفهمه کدونمه کلی پول الکی پیاده میشه! تقریبا 5 برابر بیشتر!
بعضیا دیده شده همون ویندوز کرکی رو به جا اورجینال میفروشن!!!
در ضمن بنده رو سیستمایی که خودم کاراش رو انجام میدم صرفا کار فروش و جور کردن فطعات با مناسب ترین قیمت، بهترین گارانتی ها، اسمبل حرفه ای (مخصوصا تو سیستم ها هر چی بالارده تر باشن اهمیتش بیشتر میشه. از همه مهم تر هم میشن سیستم های کاستوم لوپ مخصوصا اگه چند رادیاتوره باشن ، مخصوصا اگه نیاز باشه گرافیک هوا خنک رو از اول کولر آبی گذاشت (یعنی از اول نسخه لیکوید کولش خریده نشده باشه)
تازه مادربرد، بلاک سی پی یو، اس اس دی، رم، حتی پاور رو هم با کولر آبی خنک کرد!!!
به جز اسمیل درست و تمیز (با خرید کیس با سایز مناسب و ایرفلو خوب برای میزان تقریبا یکسان ورودی و خروجی تا میزان ایر پرشر داخل کیس تا حد ممکن به خنثی نزدیک باشه و نه فشار مثبت باشه نه منفی
صرفا هم اینجوری نیست که اگه حتی مثلا 4 تا غن یکسان ورودی و 4 تا فن یکسان خروجی باشن و همه توی یک دور ثابت بچرخن فشار خنثی باشه!
چون خود کولر پردازنده، فن های گرافیک و غیره اثر میذارن، مثلا فن های پردازنده به فن های خروجی کمک میکنن، چون مایع ها که به بیرون میدن هوای گرم رو وقتی تو بغل یا سقف نصب میشن
و بادی ها هم به سمت فن پشتی
همچنین کارتای گرافیک غیر با فن دمنده (که درسته صداش زیاده و قدرت کولینگشون به مدل های دیگه نمیرسه اما خوبی که دارن هوای گرم رو مستقیم به خارج کیس میفرستن و تو کیس گرما یا توربولانس هوا ایجاد نمیکنن)
میان با چرخس هوا توی هیت سینک و هیت پایپشون هوای گرمی که ایجاد میشه رو تو کیس پخش میکنن، حالا هر چی تعداد فن ها، سایزشون و سرعت چرخششون بیشتر این توربولانس ایجاد شده هم بیشتر
و تو فشار داخل کیس اثر مفنی زیادی میذارن
درنتیجه باید کسی که اسمبل اینا انجام میده اینا رو محاسبه کنه ، معمولا نیازه فن های ورودی بیشتر از خروجی باشن،
برای مثال اغلب دیدم 6 فن ورودی با 4 فن حروجی بهتر جواب دادن (البته که نوع کیس خیلی مهمه، طرز جایگیری فن ها، اینکه این تیک و اگزاست ها رو چه جوری بچینیم، خود قدرت پرتاپ باد یا مکش باد فن ها و ... خیلی مهمن)
برای مثال بنده برای کیس فن های های ایر فلو میگیرم
برای کولر های AIO و بادی پردازنده فن های های استاتیک پرشر
در حالیکه اکثر فروشنده ها دیدم حتی فرقشون رو نمیدونن، حتی وارد کننده ها اکثرا فقط مدل بالانسد رو میارن (که تو هر کدوم معمولین نه ضعیف نه قوی)
چه برسه رعایت کنن.
هم چنینی بنده برای همه (چه کسی که اولین مشتریم هست چه کسی که 20 ساله مشتریمه تا هر چی که نیازه رو انجام میدم و به لطف خدا کم کاری نمیکنم، برای همینم برخلاف بازاریا که صبح سیستم بگیرید میگن چن ساعت دیگه بیاید بگیرید
و اسمیل های ضعیف و مشکل دار، مدیریت کابل افتضاح (مخصوصا بخواید بعدا یه چیزی اضافه کنید برمیدارن همه کابلای پاور رو تو هم میپچین و میبندن و عملا باید همه رو فرد دوباره باز کنه تا سوکت مد نظرش رو پیدا کنه.
اگر م ویندوز نصب کنن ورژن های چن سال پیش ده یا یازده رو میریزن، درایورهای پکیجی قدیمی! همین.
بنده همون ویندوز اوجرینال هم آخرین ورزن و ریوژن رو میریزم، با اینحال میذارم تمام آپدیت های کوالیتی، اپشتال و سکیوریتی رو هم بگیره (که بعضا تا 20 گیگ شده رفته!)
تمام برنامه های به درد نخور استور برای کاربرش شخص با هماهنگی باهاش رو پاک میکنم، ریجن استورش رو آمریکا میذارم نا برای هیچ برنامه ای مشکل دانلود نداشته باشه.
تمامی درایور ها رو آخرین ورژن از سایت خود سازنده ها نصب میکنم تا با درایور پک ها،
چون ویندوز دیفندر سسستم ریسورس زیاد میگیره، از همه بیشتر به شدت روی کپی و کات کردن قابل ها اثر منفی میذاره (بعضا 3-4 برابر میکنه زمانش رو!
و باز مخصوصا وقتی به دیتابیس آنلاین متصل نباشه به شدت میزان شناسایی صحیحش کاهش پیدا میکنه.
آنتی ویروس اورجینال میریزم، سبک، با درصد شناسایی خیلی بالا.
حالا اگر خریدار بخواد هزینه کنه نسخه های پلاس یا پرو شون رو میریزم
اگر هم نخواد نسخه های فری که تو آنتی ویروس اینا کمی و کاستی نداره و صرفا قابلیت های جانبی رو ندارن.
بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت میکنم، میکرو کد پردازنده رو همینطور، باقی جاها خیلیا حتی XMP رو هم فعال نمیکنن! و فک کنید موقع فروش مثلا برای رم 6400 کلی پول بیشتر گرفتن از طرف اما چون فعالش نکردن داره روی 4800 کار میکنه!
اما بنده به جز XMP، بسته به کاربری فرد، تایمینگ رم رو هم (از 22 تا واحدی که هست 8 تاشون مهم تر هستن (که اون 4 تای اول و 4 تای دوم نیستن مهم ترین ها، سه تاشون تو اون یکی واحد هاست) تایت میکنم.
یا فرکانسش رو بالاتر میبرم
یا هر دو
اگر پردازنده و کولر اوکی باشن بسته به نیاز کاربر اگر هم رضایت بده اوکلاک کاملا سبف انجام میدم.
تمامی تنظیات بهینه و پیچیده بایوس رو که متاسفانه خیلیا بلد نیستن دقیقا چی به چی هستن رو انجام میدم.
همچنین پردازنده مرکزی و گرافیکی رو آندرولت میکنم، درنتیجه با مصرف کمتر و حرارت کمتر ، تو فرکانس بالاتری کار میکنن،
اگر هارد داشته باشه، یک اس اس دی ارزون (بسته به ظرفیت هارد 64 گیگ یا 128 گیگ یا نهایت 256 گیگ NVME رو به عنوان کش براش قرار میدم تا سرعت هارد نزدیک به اس اس دی بشه. همچنین بسته به میزان رم سیستم بین 1 گیگ تا 4 گیگ کش هم از رم بهش اضافه میکنم
که سرعت هارد عالی میشه
خود نرم افزار ها، بازی ها، فیلم ها، سریال ها و غیره هم از آرشیوی که هست براشون میریزم.
خلاصه به لطف خدا کم نمیذارم، برای همینم بسته به سطح سیستم ممکنه 2-3 روز (برای سیستمای ورک استیشن یا سیستمای کاستوم لوپ بنا به پیچیدگیشون 5 روز تا یه هفته)
اما خداروشکر هر کی چیزی تهیه کرده راضی بوده.
بنده همیشه سیستم ریکوایرمنت نرم افزار و بازی ها و ... رو چک میکنم، و سعی میکنم نه سیستم مینیمم، بلکه حتی بالاتر از ریکماندد باشه چیزی که جمع میشه.
حرف شما هم کامل درسته، چون خودمم سالها برنامه نویسی میکردم، از زبان های ساده مثل اسکریپت (که تو جاهای مختلف انواع مختلف داشت) ، بیسیک، ویژوال بیسیک، سی شارپ، جاوا، جاوا اسکریپت، پی اچ پی، همچنین اسمبلی (برای حوزه کرکینگ)
حالا در مورد سیستمای پیشنهادی تو انجمن هم، بنده میپرسم کاربریشون چیه اما اغلب درست و حسابی جواب نمیدن، وقتی مشتری خودم باتشه تلفنی و غیره اونقد میپرسم تا دقیق بگن.
همچین تو انجمن یه سری ها هم صرفا مشخصات میگیرن، بنده دفه اول چیزی که از نظر کلی مناسب هست حتما رو میگم اگه قصدشون جدی بود و سوالات رو جواب دادن سیستم مناسب تر رو پیشنهاد میدم.
در مورد مقالات انگلبسی هم کاملا درست میگید.
بنده تو انجمن های خارجی معتبر هم هستم، بعضا مدیر،
باورتون نمیشه تو انجمن های شرکت های بزرگی مثل وسترن دیجیتال و سیگیت و اینتل و ایسوس و اینا چیا دیدم.
یا تومقالات سایتای معروف چه مطالب اشتباهیی دیده شده. یا تک تیوبرهای خیلی معروف حتی مثل لاینس بعضا چه سوتی هایی دادن (که حتی پارسال باعث شد یک تغییر ساختاری اساسی تو شرکت بده دیگه و حتی دیگه خودش مدیر عامل هم نیست )
در کل هر موقع انتقادی داشتید خوشحال میشم بگید

Bookmarks