تنظیمات Rufus به چه شکله؟ منم با همین برنامه ویندوز 10 رو روی فلش بوتیبل کردم، حتما یا گزینه ای اشتباه بوده یا از شاید هم از تنطیمات بایوسه
من آخرین نسخه ویندوز 10 رو بوتیبل کردم با برنامه Rufus ولی هرکاری میکنم فلش رو نمیخونه و میگه No Boot Device Found.
فکر کنم دلیلش اینه که فرمت NTFS انتخاب شده و باید FAT32 باشه، منتهی مشکل اینجاست که فایل ویندوز بیشتر از 4 گیگه و نمیشه FAT32 فرمت کرد! الان چیکار میشه کرد؟!
لطفا کمک کنید مجبور نشم DVD ویندوز بخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تنظیمات Rufus به چه شکله؟ منم با همین برنامه ویندوز 10 رو روی فلش بوتیبل کردم، حتما یا گزینه ای اشتباه بوده یا از شاید هم از تنطیمات بایوسه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
هرکاری کردم حتی 1 بار هم بوت نشد، دو تا ویندوز مختلف و هر ترکیبی از تنظیمات بایوس و Rufus میشد رو امتحان کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه من خیلی سخت تر از اینا رو هم نصب کردم (3 تا هارد و 2 تا ویندوز رو یه PC) ولی این یکی به هیچ روشی جواب نداد. الان شک کردم نکنه SSD خرابه؟ که البته در این صورت هم باز باید فلش مموری رو میخوند حداقل...
کاربر شهرسختافزار
اون تو تا گزینه توی عکس رو امتحان کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s8.picofile.com/file/83511693..._04_121317.jpg
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
برنامه من این دو تا گزینه رو نداشت ولی الان ورژن شما رو دانلود کردم و امتحان کردم. فرقی نکرد... اصلا انگار نمیفهمه باید بوت بشه. MBR فرمت کردم نشد، GPT زدم نشد، بایوس رو از Legacy به UEFI و بالعکس تغییر دادم نشد، خلاصه هر بلایی میشد سرش درآوردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
secure boot را اگر غیر فعال کردی دوباره فعالش کن تو بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن پست اول پر از لینکه حذف شود .
V.W (04-02-19)
ممنون از همگی مشکل حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه حلش هم فشار دادن پشت سر هم دکمه F9 بود تا جایی که Boot Menu رو بیاره! (البته کاملا بصورت تصادفی میاوردش، بعد از چند بار ریستارت و...)
پست اول قابل گزینه ویرایش نداره.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks