پاسخ: مشاوره برای خرید SSD + Caddy
من آخرین نسخه ویندوز 10 رو بوتیبل کردم با برنامه Rufus ولی هرکاری میکنم فلش رو نمیخونه و میگه No Boot Device Found.
فکر کنم دلیلش اینه که فرمت NTFS انتخاب شده و باید FAT32 باشه، منتهی مشکل اینجاست که فایل ویندوز بیشتر از 4 گیگه و نمیشه FAT32 فرمت کرد! الان چیکار میشه کرد؟!
لطفا کمک کنید مجبور نشم DVD ویندوز بخرم :1. (28):
تنظیمات Rufus به چه شکله؟ منم با همین برنامه ویندوز 10 رو روی فلش بوتیبل کردم، حتما یا گزینه ای اشتباه بوده یا از شاید هم از تنطیمات بایوسه
نقل قول:
تنظیمات Rufus به چه شکله؟ منم با همین برنامه ویندوز 10 رو روی فلش بوتیبل کردم، حتما یا گزینه ای اشتباه بوده یا از شاید هم از تنطیمات بایوسه
هرکاری کردم حتی 1 بار هم بوت نشد، دو تا ویندوز مختلف و هر ترکیبی از تنظیمات بایوس و Rufus میشد رو امتحان کردم :1. (28):
جالبه من خیلی سخت تر از اینا رو هم نصب کردم (3 تا هارد و 2 تا ویندوز رو یه PC) ولی این یکی به هیچ روشی جواب نداد. الان شک کردم نکنه SSD خرابه؟ که البته در این صورت هم باز باید فلش مموری رو میخوند حداقل...
نقل قول:
هرکاری کردم حتی 1 بار هم بوت نشد، دو تا ویندوز مختلف و هر ترکیبی از تنظیمات بایوس و Rufus میشد رو امتحان کردم :1. (28):
جالبه من خیلی سخت تر از اینا رو هم نصب کردم (3 تا هارد و 2 تا ویندوز رو یه PC) ولی این یکی به هیچ روشی جواب نداد. الان شک کردم نکنه SSD خرابه؟ که البته در این صورت هم باز باید فلش مموری رو میخوند حداقل...
اون تو تا گزینه توی عکس رو امتحان کردی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برنامه من این دو تا گزینه رو نداشت ولی الان ورژن شما رو دانلود کردم و امتحان کردم. فرقی نکرد... اصلا انگار نمیفهمه باید بوت بشه. MBR فرمت کردم نشد، GPT زدم نشد، بایوس رو از Legacy به UEFI و بالعکس تغییر دادم نشد، خلاصه هر بلایی میشد سرش درآوردم!
نقل قول:
من آخرین نسخه ویندوز 10 رو بوتیبل کردم با برنامه Rufus ولی هرکاری میکنم فلش رو نمیخونه و میگه No Boot Device Found.
فکر کنم دلیلش اینه که فرمت NTFS انتخاب شده و باید FAT32 باشه، منتهی مشکل اینجاست که فایل ویندوز بیشتر از 4 گیگه و نمیشه FAT32 فرمت کرد! الان چیکار میشه کرد؟!
لطفا کمک کنید مجبور نشم DVD ویندوز بخرم :1. (28):
secure boot را اگر غیر فعال کردی دوباره فعالش کن تو بایوس
در ضمن پست اول پر از لینکه حذف شود .
نقل قول:
secure boot را اگر غیر فعال کردی دوباره فعالش کن تو بایوس
در ضمن پست اول پر از لینکه حذف شود .
ممنون از همگی مشکل حل شد.
راه حلش هم فشار دادن پشت سر هم دکمه F9 بود تا جایی که Boot Menu رو بیاره! (البته کاملا بصورت تصادفی میاوردش، بعد از چند بار ریستارت و...)
پست اول قابل گزینه ویرایش نداره.
پست اول ویرایش و تاپیک قفل میشه