سلام من یه بازی دانلود کرم در13فایل زیپ میخواستم بدونم چجوری متدنم رو یه dvd رایتش کنم بعد یه اوتورانم بسازم بهش اضافه کنم
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه بازی دانلود کرم در13فایل زیپ میخواستم بدونم چجوری متدنم رو یه dvd رایتش کنم بعد یه اوتورانم بسازم بهش اضافه کنم
MrDaniala
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
فرمتش bin شد بعد غیر فشرده سازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
کاربر شهرسختافزار
شات بگذار از محتویات پوشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که رایتشم کردم میگه یه فایل وجود نداره پس این بازی فروشا که خودشون دانلود میکنن بعد رو dvd رایت میکنند چجوری اگه میشه با برنامه نویسی لطفا بگید ویژال استودیو
روسیستم دارم ممنون
MrDaniala
کاربر شهرسختافزار
شما با نرم افزار AMS میتونی به هر نرم افزاری که بخوای اتوران درست کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کافی هست فایلهای بازی رو تو یه پوشه و در روت cd-root اینجا یه پوشه درست میکنی و ستاپ بازی رو به نرم افزار میدی بقیش درست میشه.
SajjadKhati (28-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اين كارو انجام. دادم ولي ارور طولاني بودن مصير ميده
MrDaniala
کاربر شهرسختافزار
کل فایلهای بازی رو بزار تو پوشه مثلا game پوشه تو در تو نساز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بعد بریزم تو cdrootبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
کاربر شهرسختافزار
آره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
SajjadKhati (03-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks