امیر جان در MKV فرمت OGG برای صدا استفاده نمیشه ! ببینید این فرمت در اصل نوع ویدویی فرمت Matroska Multimedia Container هست که خود این یک فرمتیه که میشه باهاش تعداد زیادی فیلم ، زیر نویس و صدا حمل کرد و قابلیت انتخاب میده به کاربر . یه چیزی تو مایه های AVI هست اما Open Source هست . حالا این دو نوع داره یکیش تصویری هست که فایل صوتی هم باید حمل کنه که میشه MKV و V آخر مال Video هست و یکی دیگه هم هست که فقط و فقط مال صوتی هست که MKA هست و A مال Audio . همون طوری که گفتم تا اونجایی که من دیدم توی MKV فایل صوتیه معمولا AAC هست و در موارد کمتری دو تا . اما توی MKA از OGG معمولا استفاده میشه و MP3 به میزان کمتر چون همون طوری که گفتی حجمش کمتره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

====================

بحث خیلی خیلی خوبی هست و میتونیم توش زیاد چیز یاد بگیریم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان نمیخوام وارد جنگ بشم چون من این حرف رو به عنوان یک بررسی کننده زدم شما زیاد به ویکی پدیا اعتماد نکن اونجا همه چیز رو نمیدونن من خودم شاید بتونم بگم بالای 8 ماه از انواع این فایلها استفاده کردم

اگر خیلی از حرفت اطمینان نداری توی یک پست بگو احتمال استفاده هست وگرنه خودم یک نمونه میگذارم و حرفت رو نقض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یا علی مدد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید