شهریار من MP3 و WMA هم دیدم توی فایل های MKV ، اگه خواستید نمونه میتونم بزارم .
Printable View
شهریار من MP3 و WMA هم دیدم توی فایل های MKV ، اگه خواستید نمونه میتونم بزارم .
بگذار ببینم چه جوریه :great:نقل قول:
بفرما ، 2 لینک مختلف ، سعی کردم کم حجم ترین ویدئو رو بزارم :
هر دو تا لینک فایلهاشون مثل همه .کد:http://rapidshare.com/files/120913881/mgblk.rar
http://uploaded.to/?id=cbb7vx
در مورد WMA هم باید بگم که والا یه ویدئو دارم 1.5 گیگه حدودا ، HD هست ، اون WMA بود .
آقا نیاز به فیلم نیست ! امروز بعد از مدت ها شروع کردم دوباره تکمیل سواد کردن( یادش بخیر ... ) :1. (38): .
اول از همه بگم که یک مطلب خیلی عالی وحید عزیز در پرشین تولز نوشتند که من بعد از خوندن کلی انگلیسی این مطلب فارسی را دیدم خیلی لذت بردم که میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ببینید . بحثی که امروز خیلی وقت داشتم مطالعه میکردم Container فرمت ها است که به طور خلاصه ظرفی برای نگه داری انواع زیادی فایل هست که میتونه فیلم ، تصویر ، زیر نویس و تگ ها و ... هستند و انواع مختلفی دارند مانند MKV ، AVI و ... که هر کدوم میتونند انواع خاصی از فایل های ویدئی ، تصویری و ... را ذخیره کنند که در این مورد بهترین اطلاعاتی که میشه پیدا کرد را ویکی پدیا گذاشته به صورت جدول :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دقت کنید به این عکس از توی این صفحه برای راحتی دسترسی شما گرفتم :
خوب همین طوری که میبینید MKV میتونه فایل های صوتی MP3 را به راحتی حمل کنه و مشکلی از این نظر نیست . خصیصه بسیار عالی MKV مجانی بودن اون هست .
پس MKV یک فرمت نگه دارنده هست و برای هر کدوم از چیز هایی که میخواد نگه داره میتونه کدک های خاصی را استفاده کنه .
برای اینکه شلوغ نشه تاپیک منتظر صحبت های سایر دوستان هستم فعلا و اگه موضوع خاصی را مد نظر دارند بگند تا در موردش بحث کنیم . :1. (21):
شهریار جان نمیخوام وارد جنگ بشم چون من این حرف رو به عنوان یک بررسی کننده زدم شما زیاد به ویکی پدیا اعتماد نکن اونجا همه چیز رو نمیدونن من خودم شاید بتونم بگم بالای 8 ماه از انواع این فایلها استفاده کردمنقل قول:
اگر خیلی از حرفت اطمینان نداری توی یک پست بگو احتمال استفاده هست وگرنه خودم یک نمونه میگذارم و حرفت رو نقض میکنم :1. (40):
یا علی مدد :great:
امیر جان دوباره شروع کردید ؟! :1. (38): جنگ چیه بابا !!! انجمن برای بحث هست نه جنگ ! :1. (26):نقل قول:
ارسالی توسط Micron;88993[COLOR=Red
2- شما پست های قبلی را خوندید احیانا ؟! کلی من با ساسان عزیز بحث کردم ، پست زدم بعدش شما خوندید ؟
احتمالا از زیر دستتون در رفته ببینید این پست را :
قربانت
شهریار :give_rose:
شهریار خیلی ممنون ، پس MKV میشه گفت فعلا بهترینه ، درسته ؟ دوستان بیاید بیشتر بحث کنیم ، جالب شد .
:give_rose:
اره از زیر دستم در رفت :1. (38): واقعا پوزش میطلبم :give_rose:نقل قول:
دیدن این تاپیک رفته پایین گفتم هم بیارمش بالا هم یکم اطلاعات در مورد H264 یا بهتر بگم X264 بگذارم
این کد دارای 5 متد هست که هرکدوم خصوصیت خودشون رو دارند که به شرح زیره
Diamond : الماس
Hexagonal : برمبنای کد هگزا بصورت تک رشته ای
Uneven Multi Hexagonal : برمبنای کد هگزا ولی بصورت چند رشته ای
Exhaustive : تبدیل در دو حالت الماس و کد هگزا
Hadamard Exhaustive : تبدیل بصورت الماس و کد هگزا چند رشته ای
این مورد ها داره تک تک تست گرفته میشه
چیزی که کاملا واضحه کمترین افت کیفیت با متد Hadamard Exhaustive به دست می آید و برای این متد چیزی بیش از یک پردازنده عادی نیاز هست :yes:
چیزی که باید بگم اینه 75 درصد فیلم های HD با متد سوم تبدیل میشوند تا کمترین افت کیفیت رو داشته باشند
ادامه دارد ...
از کدک های lossless چه فرمت هایی را می شناسید ؟