سلام به دوستان گرامي
خوب ميخوام يك بحث واقعا جذاب و مهمي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شروع كنم با چند دوستان صحبت شد اون ها هم گفتن موضوع خوبيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اين تايپينگ ميخوام فرمت هاي تصويري - صوتي و همين طور كدكها و تكنولوژي ها ديگر تصويري هم بحث كنيم حالا از دوستان تمايل هم دارن درباره ديسك جديد مثل بلوري هم بحث كنيم و ديسك ناشخه هم قرار بديم
اين بحث مطمئن بحث جذابي و طرفدار هم زياد داره من خودم اشنايي زيادي ندارم ولي هرچه ميدانم قرار ميدم كلا اينجاد همچين تايپينگي براي همين ميزنم تا بيشتر اشنايي پيدا كنيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براي شروع من نام كدك تصويري قرار ميدم و بعد ها هر كدوم بحث ميكينم فقط همه كمك كنند باتشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DivX, XviD, MSMPEG4, ASP, H.264, AVC
شايد بشه گفت معروفترين هاشون همين البته بايد بيشتر از اين هم باشه اون هايي كه قرمز معمولا استفاده بيشتري داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين قسمت بروز ميشه

.gif)

Bookmarks