saeed25 (21-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
تست ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید :
از سمت چپ یعنی قسمتMain Menu نوع تست رو انتخاب کنید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (21-06-10)
کاربر شهرسختافزار
top ten که هنوزم بیت دیفندر رو اول میدونه!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.من از km playerو jetaudio استفاده میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من شما اگر میتونی یک کاری بکن،شما اگر از ویندوز 7 یا ویستا استفاده می کنی بر روی پردازی که میگی در Task manger وجود داره برو و بر روی اون کلیک راست بکن و بعد گزینه Open file location رو انتخاب کن و ببین در چه مسیری اون فایل وجو داره و اگر تونستی اون فایل رو کپی کن وبرای من اینجا آپلود کن تا برات چکش کنم تا به یک نتیجه ای برسیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (21-06-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان بنظر من نوع آنتی ویروس در درجه دوم یا سوم اهمیت قرار داره در درجه اول توانایی کار با اون نرم افزار و اهمیت به آپدیت کردن اون و همینطور اسکن کردن سیستم در زمانهای مشخص و توجه به گشت و گزار در اینترنت خیلی مهم تر هست شاید باورتون نشه که من از سیستمی که بر روی اون کسپر اسکی 2010 نسخه اینترنت سکیوریتی نصب بوده و لایسنس دار هم بود 11 ویروس گیر آوردم خب این یعنی چی والبته من از موارد بالا زیاد داشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اسم بازی و اسم فایل اجرایش رو بگو خودم میگردم پیدا میکنم برات ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (20-06-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام.روی سیستم من xp نصبه.حالا باید چکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من من خیلی وقت هست که با XP خدا نگهداری کردم ولی تا اونجایی که میدونم در XP این قابلیت وجود نداره ولی شما یک کاری بکن و از طریق Search دنبال اون بگرد گیر آوردی فشرده کن و برام آپ کن به احتمال زیاد پیدا می کنی فقط در هنگام جستجو دنبال فایل های مخفی هم بگرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (22-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
$$JetTHM$$..zipسلام.این هم فایل پیوست شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من این فایل هیچ مشکلی نداره و اگر اشتباه نکنم از فایلهای نرم افزار Jet Audio هست و مربوط به Caching اون نرم افزار هست شما بدون هیچ نگرانی با سیستمت کار کن هیچ مشکلی از لحاظ ویروسی نداری.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (22-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks