از وظايف ما احترام به نظر دوستان است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز نگر هوش مصنوعی(البته من با بیت دیفند 2009 نسخه بتا کار کردم ،هنوز فرصت تست نسخه فول رو نداشتم!)
که بسیار پایینتر از آنتی ویروسهای هم رده خودش هست!
من هم سی پی یو سیستمم 2 هسته ای هست(4800+)اما شورختانه در تمام اسکنهایی که از سیستم می کردم با این آنتی ویروس،به شدت سرعت پایین می آمد!
بر اساس نتایج تست موسسه AV-comparative در ماه آگوست(on-demand)،بیت دیفندر موفق به دریافت گواهی Advanced شناسایی 96.5 درصد از ویروسهای ویندوزی،و کسپر با شناساییه 99.1 درصد از ویروسهای ویندوزی،موفق به دریافت نشان Advanced+ گردیده است!
همانطور که مشاهده می فرمایید،کسپرسکی از بیت دیفندر در مقام بالاتری قرار دارد،
همچنین بر اساس آزمون AV-Test (از وبگاه www.AV-Test.org)،بیت دیفندر 2009 ،با شناسایی بیش از 85 درصد از جاسوس افزارها،و کسپر با شناساییه بیش از 98درصد از جاسوس افزارها،همچنین کسپر در مقام بالاتری نسبت به بیت دیفندر قرار دارد!
من هم به شخصه،از بیت دیفندر به هیچ وجه راضی نبوده ام،سرعت پایین در اسکن،تعداد خطای زیاد(نسبت به کسپر)و و و و ....
بر اساس تست سايت AV-comparative كه در :
موجود هست. Bit Defender از KIS پايين تر قرار گرفته است.کد:http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=112815
اما نگاه كنيد KIS در مقام ششم قرار داره. بنابر اين هنوز آنتي ويروس هاي بهتري وجود دارند
كه از اونا استفاده نكرده ايم. من هميشه به دوستان Avira رو سفارش مي كردم و خوشبختانه
Avira در جهان حرف اول و آخر رو ميزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شما هم بهتره از Avira استفاده كنيد چون Scan Rate ش از KIS هم بيشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks