یک مقایسه کلی بین این سه تا می شه انجام داد
مزیت هر سه تا اینکه از لحاظ سرعت سیستم عامل مهمان سرعتش به سرعت میزبان نزدیکه ( البته وابسته به مقداری که شما به آن اختصاص می دید داره )
من خودم همزمان سه تا سیستم عامل روی Vmware بدون مشکل ران کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه ویندوز آن بر روی پردازنده های 64 و 32 بیتی Run می شود ولی روی سیستم عامل میهمان فقط 32 بیت در اختیار می گذارد سیستم عامل های DOS و Windows فول ساپورت هستند ولی از Linux فقط توزیع های SUSE ( به خاطر خیانت به سایر توزیع ها و طرح دوستی با ماکروسافت ) و Xubuntu ( زوبونتو چون میزکار ضعیفی دارد کسی ازش استفاده می کند ) واز سری OpenSolaris فقط نسخه Belenix را ساپورت می کند
یکی از مشکلاتی که در Virtual PC دیده می شود این است که با USB کمی مشکل دارد.
نسخه Mac آن برای پردازنده های PowerPC نصب می شود
Virtual PC نسخه قابل اجرا روی Windwos(XP,Vista) داره و هم نسخه مخصوص Mac OSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدVirtualBox یک نرم افزار تحت لیسانس GPL می باشد همانند Virtual PC بر روی پردازنده های 64 و 32 بیتی Run می شود ولی روی سیستم عامل میهمان فقط 32 بیت در اختیار می گذارد و نسخه هایی برای نصب بر روی Windows, Linux, Mac OS دارد و سیستم عامل های DOS, Windows, Linux, OS/2, FreeBSD را فول ساپورت می کند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدVMware نسخه های قابل اجرا بر روی Windows, Linux و Mac OS دارد و سیستم عامل های DOS, Windows, Linux, FreeBSD, Netware, Solaris را به عنوان میهان می پذیرد همچنین Virtual appliances های زیادی برای آن تهیه شده است. VMware روی پردازنده های 64 و 32 بیتی Run می شود و همچنین روی سیستم عامل میهمان 64 و 32 بیت در اختیار می گذارد در بریج کردن و NAT کردن اینترنت توانایی قوی العاده دارد و همچنین قابلیت پشتیبانی از SMP(Symmetric Multi Processing ) بر روی سیستم عامل میهمان دارد بدون شک VMware قویترین هست و مخصوص افراد حرفه ای می باشد

Bookmarks