یکی از اصلی ترین دلایلشو خودتون می دونیدنقل قول:
دوم اینکه فقط نسخه ویندوز دارد
تا حالا با VMware کار کرده اید ؟
Printable View
یکی از اصلی ترین دلایلشو خودتون می دونیدنقل قول:
دوم اینکه فقط نسخه ویندوز دارد
تا حالا با VMware کار کرده اید ؟
نقل قول:
مگه Virtual Box و VMware برای ویندوز ساخته نشدن ؟
منظور شما از دست زدن به ترکیب کامپیوتر چیست ؟
:1. (2):نقل قول:
من فکر کنم قضیه باید روشن تر بشه ...
ببین یه نسخه از یه نرم افزار نمیتونه روی چند تا پلتفرم اجرا بشه ... یعنی اینکه مثلا FireFox نسخه ویندوز و نمیشه توی Linux اجرا کرد ... البته مثال نقض هم پیدا میشه ... ولی کلیت نداره :yes:
اونوقت چطور توقع داری که VPC که مخصوصا برای ویندوز نوشته شده روی OS های دیگه Run بشه ...
:1. (27):
منطقی در نظر بگیریم روی هر کامپیوتری ویندوز پیدا میشه ... (به غیر از کامپیوتر های Apple ) .
می خوام اینو بگم که سیستم عامل میزبان 90% Pc ها Windows هست ... اغراق هم نیست ...
در نتیجه استفاده از VPC آنچنان هم دور از انتظار نیست :cool:
:11():
وقتی VPC فقط نسخه ویندوز داره و نسخه ای تحت لینوکس نداره میشه مشکل. نه اینی که شما نوشتی.نقل قول:
ببین یه نسخه از یه نرم افزار نمیتونه روی چند تا پلتفرم اجرا بشه ... یعنی اینکه مثلا FireFox نسخه ویندوز و نمیشه توی Linux اجرا کرد ... البته مثال نقض هم پیدا میشه ... ولی کلیت نداره :yes:
اونوقت چطور توقع داری که VPC که مخصوصا برای ویندوز نوشته شده روی OS های دیگه Run بشه ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منطقی تر در نظر بگیریم 99 درصد سیستم هایی که پیدا بشه هیچ وقت روشون همچین نرم افزارهایی نصب نمیشه.نقل قول:
منطقی در نظر بگیریم روی هر کامپیوتری ویندوز پیدا میشه ... (به غیر از کامپیوتر های Apple ) .
می خوام اینو بگم که سیستم عامل میزبان 90% Pc ها Windows هست ... اغراق هم نیست ...
در نتیجه استفاده از VPC آنچنان هم دور از انتظار نیست :cool:
مطمئن باش 90 درصد استفاده از این برنامه ها روی سیستمهایی هست که جزو اون 10 درصدی هستند که ویندوز روشون نیست.
من نمی فهمم منظورت از مشکل چیه اینقدر هم روش تاکید می کنی ... :1. (27):نقل قول:
مشکل یعنی اینکه نرم افزار رو تحت شرایطی که سازنده براش تعیین کرده نتونی اجرا کنی ... یا اینکه نتیجه قابل قبولی رو که انتظار میره از نرم افزار , تولید نکنه ...
نمیشه گفت که این نرم افزارم مثه بقیه نرم افزاراست ... احتمالا سیاست Microsoft این طوریه که این نرم افزار فقط برای OS های خودش کار کنه ( به قول قدیمیا هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ) .
نقل قول:
برنامه ای رو میشه گفت خوب و کامل که بتونه اکثر نیازها رو تحت اکثر Platform ها پوشش بده.
خب اگه اون شرایط نتونه نیازهای مردم رو Cover کنه چه فایده ای داره؟ کسی از Office ایراد نمی گیره که چرا نسخه لینوکس نداره ولی VPC که خودش مستقیما با سیستم عاملها کار داره نمیشه دیگه انحصاری باشه!
خوب دیگه خودت هم گفتی :1. (38): سیاست Microsoft ...
یک مقایسه کلی بین این سه تا می شه انجام داد
مزیت هر سه تا اینکه از لحاظ سرعت سیستم عامل مهمان سرعتش به سرعت میزبان نزدیکه ( البته وابسته به مقداری که شما به آن اختصاص می دید داره )
من خودم همزمان سه تا سیستم عامل روی Vmware بدون مشکل ران کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نسخه ویندوز آن بر روی پردازنده های 64 و 32 بیتی Run می شود ولی روی سیستم عامل میهمان فقط 32 بیت در اختیار می گذارد سیستم عامل های DOS و Windows فول ساپورت هستند ولی از Linux فقط توزیع های SUSE ( به خاطر خیانت به سایر توزیع ها و طرح دوستی با ماکروسافت ) و Xubuntu ( زوبونتو چون میزکار ضعیفی دارد کسی ازش استفاده می کند ) واز سری OpenSolaris فقط نسخه Belenix را ساپورت می کند
یکی از مشکلاتی که در Virtual PC دیده می شود این است که با USB کمی مشکل دارد.
نسخه Mac آن برای پردازنده های PowerPC نصب می شود
Virtual PC نسخه قابل اجرا روی Windwos(XP,Vista) داره و هم نسخه مخصوص Mac OSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]VirtualBox یک نرم افزار تحت لیسانس GPL می باشد همانند Virtual PC بر روی پردازنده های 64 و 32 بیتی Run می شود ولی روی سیستم عامل میهمان فقط 32 بیت در اختیار می گذارد و نسخه هایی برای نصب بر روی Windows, Linux, Mac OS دارد و سیستم عامل های DOS, Windows, Linux, OS/2, FreeBSD را فول ساپورت می کند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]VMware نسخه های قابل اجرا بر روی Windows, Linux و Mac OS دارد و سیستم عامل های DOS, Windows, Linux, FreeBSD, Netware, Solaris را به عنوان میهان می پذیرد همچنین Virtual appliances های زیادی برای آن تهیه شده است. VMware روی پردازنده های 64 و 32 بیتی Run می شود و همچنین روی سیستم عامل میهمان 64 و 32 بیت در اختیار می گذارد در بریج کردن و NAT کردن اینترنت توانایی قوی العاده دارد و همچنین قابلیت پشتیبانی از SMP(Symmetric Multi Processing ) بر روی سیستم عامل میهمان دارد بدون شک VMware قویترین هست و مخصوص افراد حرفه ای می باشد
شرایط خوب و کامل بودن یه نرم افزار فقط این نیست ... :great:نقل قول:
1 - Efficienty7 - Corectness
Security - 2
Maintanance - 3
Completeness - 4
Reliable - 5
Managable - 6
User Freindly - 8
Help & Sopport - 9
.
.
.
Portability -
اینم نمونه هاش :
Excel یه برنامه ی واقعا خوب و کامل هست . تو رتبه بندی نرم افزارای بزرگ جزو 10 تای اول هست , بهترین نرم افزار صفحه گسترده که تا به حال اومده هم هست .فقط روی ویندوز اجرا میشه ...
Saber نرم افزار سیستم خطوط هوایی American Airlines ... یه برنامه فوق العادهکه فقط روی کامپیوتر های Apple اجرا میشه . Saber جزو 3 نرم افزار بزرگ دنیاست .
وب بروزر موزاییک اونم به همین ترتیب روی نسخه های Unix
اون سیاست هم فقط مخصوص Microsoft نیست ... اتفاقا اینقدری که از Office تو این زمینه پلتفرم ایراد می گیرن از VPC و اینجور نرم افزارا ایراد نمیگیرن ...
واقعیتشم اینه که استانداردای Microsoft فراگیر تر از استانداردای شرکت های دیگست :yes:
:11():
خسته نباشید .نقل قول:
اصلا شما مطالبی که نوشته بودم خوندید یا نه ؟
سیاست !؟ شاید باشهنقل قول:
منظور شما از Office چی هستش ؟
در ضمن Open Office که Sun Microsystems تولید کرده نرم افزاری مشابه Excel داره فایل های Excel ویندوز را هم می خونه
حرف عجیبی زدید ! حتما Sun Microsystem را در نظر گرفتید نه ؟نقل قول:
VirtualBox مال Sun Microsystems هست
VMware کارش فقط Virtualization هست اگر استاندارد می خواهید از اون بگیرید
دوست عزیز مطلب من در جواب آرمان بود ... می بینی که نقل قول از Stream داره :yes:نقل قول:
مطلبتو خوندمش , مطلب شسته رفته و خوبی هست هر چند پراکنده گویی زیاد داره ولی سر جمع خوب بود ... واسه همینم تشکر کردم .
چیزی که من نوشتم یه مطلب پایه ای و علمیه ... ( اصول مهندسی نرم افزار ) . شامل هر محصول نرم افزاری میشه .
اما Office :
منظور من از Office یه نرم افزاره که Microsoft تولید کرده و اسمش هم OFFICE هست ... افتاد !!!
مهم اینه که Excel فایل های SunM.... رو نمیخونه و همچنان در رتبه اول بهترین صفحه گستردست ...
:1. (38):
از اون گذشته همیشه قرار بر اینه که نرم افزار های جدید تر و نو ظهور خودشونو با قدیمیترها و جا افتاده ها ساز گار کنن ... قبول نداری ؟
حرفی که خودت زدی دلیل خوبیه واسش . :cool:
یه سوال : کجای حرفای من عجیبه ؟ :1. (27):