پاسخ: برنامهاي که سيستم عاملي را در سيستم عامل ديگر اجرا کند
نقل قول:
چیزی که من نوشتم یه مطلب پایه ای و علمیه ... ( اصول مهندسی نرم افزار ) . شامل هر محصول نرم افزاری میشه .
این چیزی شما می گویید قبول ولی این مسئله کار ما نیست در همه مقایسه های یک نرم افزار Virtualization بر اساس امکانات و تواناایی هایشان بررسی می کنند
من در بررسی ام فقط تفاوت های آنها را بیان کردم
در یک جمع بندی کلی باید گفت VMware بهترین انتخاب در بین این سه تا هست چون
1- روش DOS, Windows, Linux, FreeBSD, Netware, Solaris نصب می شه
2- سیستم عامل 64 بیت را به عنوان میهمان قبول می کنم
3- تکنولوژی SMP را روی سیستم عامل میهمان برای CPU های چند هسته ای پشتیبانی می شود
4- Virtual appliances های زیادی برای آن ساخته شده ان
5- نسخه های موفقی برای Windows, Linux و Mac OS داره
نقل قول:
مهم اینه که Excel فایل های SunM.... رو نمیخونه و همچنان در رتبه اول بهترین صفحه گستردست ...
مطمئن هستید که Open Office نمی تونه فایلی ایجاد کنه که MS Excel بخونه ؟
در جریان باشید Open Office خروجی PDF هم داره
نقل قول:
از اون گذشته همیشه قرار بر اینه که نرم افزار های جدید تر و نو ظهور خودشونو با قدیمیترها و جا افتاده ها ساز گار کنن ... قبول نداری ؟
قبول دارم ، حداقل برای مدتی باید اینطور باشه البته Open Office و KOffice رقیب MS Office هستند
نقل قول:
حرفی که خودت زدی دلیل خوبیه واسش . :cool:
کدام حرف ؟
نقل قول:
یه سوال : کجای حرفای من عجیبه ؟ :1. (27):
این که Microsoft از SUN Microsystem قوی تره
نقل قول:
من در بررسی ام فقط تفاوت های آنها را بیان کردم
در یک جمع بندی کلی باید گفت VMware بهترین انتخاب در بین این سه تا هست چون
1- روش DOS, Windows, Linux, FreeBSD, Netware, Solaris نصب می شه
2- سیستم عامل 64 بیت را به عنوان میهمان قبول می کنم
3- تکنولوژی SMP را روی سیستم عامل میهمان برای CPU های چند هسته ای پشتیبانی می شود
4- Virtual appliances های زیادی برای آن ساخته شده ان
5- نسخه های موفقی برای Windows, Linux و Mac OS داره
Microsoft از SUN Microsystem قوی تره
این شد حرف حساب ...
مقایسه باید اینجوری باشه ... :cool:
من اون حرفتو یه کم high light کردم تا همه بفهمن ... :1. (38):
آ قربون آدم چیز فهم :1. (40):
:11():
مشخصه که با SUN Microsystem کاملا آشنایی دارید پس در اطلاع باشید تکنولوژی SUN Microsystem در حد intel,via,motorla,AMD,toshiba و از این جور شرکت های Hi-Tec هست
ماکروسافت یکی از آرزوهاش اینکه در حدی باشه که بتونه با سان مقایسه بشه
نقل قول:
مشخصه که با SUN Microsystem کاملا آشنایی دارید پس در اطلاع باشید تکنولوژی SUN Microsystem در حد intel,via,motorla,AMD,toshiba و از این جور شرکت های Hi-Tec هست
ماکروسافت یکی از آرزوهاش اینکه در حدی باشه که بتونه با سان مقایسه بشه
بله خب ...:great:
همین Double Clickی که الان با موست می کنی رو مدیون Microsoft ی .
دستور اسمبلی Double Click رو بیل گیتس تو سال 1982 نوشت . :yes:
Microsoft از اسمش معلومه چی کارس ... نیازی هم به شعار دادن من نداره .
سیستم های Desktop که کلا قبضه Microsoft . رو Server ها هم که Unix حرف اول و آخر رو می زنه . این وسط sun معلوم نیست چیکارس . :whistle:
این چیزیه که در عمل اتفاق افتاده ... :cool:
نقل قول:
سیستم های Desktop که کلا قبضه Microsoft
این طور فکر نمی کنم
نقل قول:
. رو Server ها هم که Unix حرف اول و آخر رو می زنه . این وسط Sun معلوم نیست چیکارس . :whistle:
:gasp::1. (2)::gasp::1. (2)::gasp:
کلی حال کردم؛ شما احساس نمی کنید بین Sun و Unix و Server یک رابطه کوچیک هست ؟
تا اونجایی که من می دونم Unix صد تا صاحب داره ... خیلی از سیستم عامل هل از هسته Unix استفاده می کنن ولی هیچکدومشون Unix نیستن .
Microsoft هم یه سیستم با این هسته داره به نام Xenix که بعدا ازش توی Solaris استفاده شد :whistle:
نمیدوم در جریان هستی که : Unix بهترین سیستم نرم افزاریه که نوشته شده ... انقلاب نرم افزاری بود...
Unix با وجود محدودیت های زیادی نوشته شد ...
با 32 k حافظه یه MainFrame رو مدیریت میکرد .
بهترین پیاده سازی از TCP\IP رو Unix داره ... که الانم از همون پیاده سازی Unix توی Windows هم استفاده شده .
هسته Unix یه الگویی شده برای ساخت سیستم عامل حتی تو بعضی از کتاب های آموزشی سیستم عامل قسمتی از کدهاشو برای نمونه آوردن و از روی اون آموزش میدن .
سازنده های یونیکس Denis Ritchi و Ken Tompson ... دهه 60 توی آزمایشگاههای بل . زیر نظر AT&T .
الانم Unix Trademark متعلق Open Group هست نه SUN... اون رابطه کوچولویی هم که میگی در همین حد بیشتر نیست .
نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم Unix صد تا صاحب داره ... خیلی از سیستم عامل هل از هسته Unix استفاده می کنن ولی هیچکدومشون Unix نیستن .
یونیکس دیگه وجود نداره چندین شاخه شده
می شه بگید که آخرین کرنل یونیکس کی رلیز شده ؟
معمولا بعضی ها IRIX و AIX شاید هم Unixware را یونیکس می دانند و می گن یونیکس اصلی هستش
نقل قول:
Xenix که بعدا ازش توی Solaris استفاده شد :whistle:
اشتباه به عرض شما رساندن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
نمیدوم در جریان هستی که : Unix بهترین سیستم نرم افزاریه که نوشته شده ... انقلاب نرم افزاری بود...
آره بود
نقل قول:
الانم Unix Trademark متعلق Open Group هست نه SUN... اون رابطه کوچولویی هم که میگی در همین حد بیشتر نیست .
The Open Group فقط حق لیسانس یونیکس را داره نه خوده پروژه را
در اطلاع باشید Solaris با حق لیسانس UNIX 03 را از The Open Group گرفته
خوب بریم سر شرکت SUN Microsystem
همانطور که مطرح کردید سیستم عامل Sun Solaris یکی از پروژه های بزرگ Sun هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پروژه های عظیم MySQL و Java مربوط به Sun هستند همانطور که می دانید قوی ترین برنامه نویسی ها تحت وب با Java انجام می شه و در زمینه وب چیزی روی Java نیست و MySQL یکی از قویترین و پرکاربردترین بانک اطلاعاتی هست میشه در مقابل SQLServer قرارش داد
پردازنده های SPARC که توسط SUN Microsystems تولید می شود که بیشتر برای سیستم های خاص نظامی و صنعتی با سرعت های فوق العاده بالا استفاده می شوند
مثلا در سیستم های تصویر برداری با اشعه X و گاما جدید معمولا از این پردازنده ها و یا سری Xeon استفاه می شود
راک های Workstation و Server ها هم از تخصص های Sun Microsystems می باشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Star Office , Open Office و Open Soalris از پروژه های Open Source شرکت SUN هست که در سال 2007 بیشتر از 30 هزار نفر روی آن ها کار می کردند
VirtualBox هم یکی از پروژه های
Virtualization اون هستش
نقل قول:
MySQL یکی از قویترین و پرکاربردترین بانک اطلاعاتی هست میشه در مقابل SQLServer قرارش داد
عمرا
سه فرسخیه SQL Server هم نمیشه قرارش داد