عجب ... شده ها !
10 تا میرند به IDM رای میدند بعد که داد میزنیم اینجا دلیل هیچکسی نیست دوستان عزیز میخواین دعوت نامه بفرستم تا دلیلتون را بگید ؟
نه من هم رپید داشتم دو برابر حساب نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رپیدشیر اگه میپرسید بسته به دانلود منیجر داره . این راهکردی که شهریار جان دادند خیلی به کار اومد و من هم نظرم چرخید نسبت به فلش گت چون مشکل رپیدش را حل کرد . برای رپیدشیر شما با 5 کانکشنک وصل شید خوبه ( یکم زیاد هست اما خوبه )
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
عجب ... شده ها !
10 تا میرند به IDM رای میدند بعد که داد میزنیم اینجا دلیل هیچکسی نیست دوستان عزیز میخواین دعوت نامه بفرستم تا دلیلتون را بگید ؟
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
sAsAn.K (10-06-08)
idm بهتره! دلیل میخواید بگم؟
SSA Super V.I.P
اگه یه پست بالاترتون رو میخوندید میفهمیدید که باید دلیل رو بیان کنید !
دوستان سعی نکنید تاپیک رو منحرف کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Labyrinth (10-06-08)
چون سرعتش بالا هست
با 16 تا کانکشن وصل میشه و ...
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
عضو VIP شهرسختافزار
منم آی دی ام مصرف میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته ناگفته نمونه که قبلا تقریبا تموم دانلود منیجرها رو نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی کارایی هیچ کدومش مثل آی دی ام راحت و پرسرعت نبودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .من الان از نسخه 5.12 استفاده میکنم که به شما نیز پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . مطمئنا پشیمون نمیشید >>>
|
|
حق آب و گل داره
بچه ها این صفحه رو ببینید. امکانات رو مشخص کرده دقیق. میتونه تو روند بحث کمک کنه. هر ایتم رو بررسی کنیم و جمه بندی داشته باشیم.
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...nload_managers
कभी हार
این که حسن حساب نمیشه ! همشون میتونند با کانکشن بالا متصل بشند به سرور اما مهم اینه که سرور کشش داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت هم در حد Flashget هست اما IDM سرعتش Stable نیست و اوایل کار خیلی بالا هست بعد میاد پایین اما FlashGet اوایلش یکم پایین تر از IDM هست اما در طول دانلود یکسان هست .
حجت جان یک تست بکن نظرت را در مورد FlashGet بگو .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
مدیر سابق انجمن
با سلام
بچه ها این عکس نگاه کنید
تو عکس بالایی از یه دانلود منیجر میشه که فایل رو به سگمنت ها ی (segment) های خیلی زیاد تبدیل میکنه و در نتیجه سرعت به طور روشنی زیاد میشه ولی تو عکس دوم از IDM استفاده شده و از 16 سگمنت استفاده میکنه و سرعت نسبت به اولی پایین اوده
حالا من میخام بدونم اون دانلود منیجر اولی چیه ؟ ؟
कभी हार
عکس بالایی لود نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks