اربیت با رپیدشر مشکل نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من خودم خیلی وقته استفاده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش گت به اون صورت توی تورنت قوی نیست و دردسر داره اما از نظر امکانات خوبه من تست کردم همرو این چهارتا رو من قبول دارم
Internet Download Accelerator : سرعت و امکانات خوب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Internet Download Manager : سرعت خوب و دارا بودن ویژگی سرعت بخشیدن به اعمال دانلود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Flash Gat : پشتیبانی خوب و سرعت خوب
اربیت : سرعت خوب بعلاوه قابلیت دانلود از سایت های مختلف ( موزیک انلاین و ... )
اینها همه خوب هستن ولی من فلش گت رو نصب نمیکنم این سه تا روی سیستم نصب هست به جز فلش گت
پیشنهاد میکنم Internet Download Accelerator رو تست کنید این هم یک زمانی من استفاده میکردم ( دیال آپ داشتم )
یکی دانلود منیجر هم معرفی میکنم که جزو لیست ها نیست اسمش L ee chGet است توی سرعت هیچ دانلود منیجری نمیتونه بگیردش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای من که یک زمانی 78 تا 86 میداد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید بگردم پیداش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks