پاسخ: » بهترین دانلود منیجر ؟
شهریار امکان Zip Preview این قابلیت رو داره که به کاربر اجازه میده تا فایل ZIP ای که هنوز کامل دانلود نشده رو محتویات داخلش رو بتونه ببینه .
ضمنا Wikipedia یه چیز جالب در مورد Net Transport نوشته ! :
It is very similar to برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], though which one is based on the other is not clear.
به نظر شما کدومش ممکنه بر اساس اون یکی باشه ؟!
به نظر من نباید شک کرد که NetTransport بر اساس FlashGet هست .
:1. (38): ای بابا ! همه این ها قوی اند !
اربیت هم خیلی خوبه اما یک چیزی که هست اینه که Orbit ، Flashget و NetTransport هر سه از یک هسته استفاده میکنند اما توی هر کدوم تغییراتی داده شده . از نظر سرعت هر سه در یک حد هستند چون گفتم هسته ها در اصل یکی هستند . اما از نظر امکانات خیلی ریز میشه ما بین این سه تا تفاوت گذاشت و هر کدوم محاسن و معایبی دارند . تنها اشکالی که Flashget داره پشتیبانی نکردن از Metalink + دانلود ویدئو های اینترنتی مانندFLV های YouTube هست . Net Transport از نظر eMule خیلی قوی هست و از نظر امکانات هم حرفه ای طراحی شده اما مشکلات ریزی هم داره مثل دوباره وصل شدن هنگام قطع یا سرچ کردن میرور ها و ... . اربیت هم خوبه اما از eMule پشتیبانی نمیکنه + مشکل دانلود با رپیرشیر را من نتونستم توش حل کنم ! اگه کسی میدونه بگه + امکانات Orbit در کل کمی کمتر از Flashget هست مانند پشتیبانی نکردن قوی از پروکسی و ... .
نقل قول:
:1. (38): ای بابا ! همه این ها قوی اند !
اربیت هم خیلی خوبه اما یک چیزی که هست اینه که Orbit ، Flashget و NetTransport هر سه از یک هسته استفاده میکنند اما توی هر کدوم تغییراتی داده شده . از نظر سرعت هر سه در یک حد هستند چون گفتم هسته ها در اصل یکی هستند . اما از نظر امکانات خیلی ریز میشه ما بین این سه تا تفاوت گذاشت و هر کدوم محاسن و معایبی دارند . تنها اشکالی که Flashget داره پشتیبانی نکردن از Metalink + دانلود ویدئو های اینترنتی مانندFLV های YouTube هست . Net Transport از نظر eMule خیلی قوی هست و از نظر امکانات هم حرفه ای طراحی شده اما مشکلات ریزی هم داره مثل دوباره وصل شدن هنگام قطع یا سرچ کردن میرور ها و ... . اربیت هم خوبه اما از eMule پشتیبانی نمیکنه + مشکل دانلود با رپیرشیر را من نتونستم توش حل کنم ! اگه کسی میدونه بگه + امکانات Orbit در کل کمی کمتر از Flashget هست مانند پشتیبانی نکردن قوی از پروکسی و ... .
اربیت با رپیدشر مشکل نداره :1. (27): من خودم خیلی وقته استفاده میکنم :yes:
فلش گت به اون صورت توی تورنت قوی نیست و دردسر داره اما از نظر امکانات خوبه من تست کردم همرو این چهارتا رو من قبول دارم
Internet Download Accelerator : سرعت و امکانات خوب :yes:
Internet Download Manager : سرعت خوب و دارا بودن ویژگی سرعت بخشیدن به اعمال دانلود :yes:
Flash Gat : پشتیبانی خوب و سرعت خوب
اربیت : سرعت خوب بعلاوه قابلیت دانلود از سایت های مختلف ( موزیک انلاین و ... )
اینها همه خوب هستن ولی من فلش گت رو نصب نمیکنم این سه تا روی سیستم نصب هست به جز فلش گت
پیشنهاد میکنم Internet Download Accelerator رو تست کنید این هم یک زمانی من استفاده میکردم ( دیال آپ داشتم )
یکی دانلود منیجر هم معرفی میکنم که جزو لیست ها نیست اسمش L ee chGet است توی سرعت هیچ دانلود منیجری نمیتونه بگیردش :yes: برای من که یک زمانی 78 تا 86 میداد :1. (2): باید بگردم پیداش کنم :yes:
LeechGet زمانی طرفدار های خاص خودش رو داشت و الاآن هم داره .
آخرین نسخش 2007 هست ، سرعت نسبتا خوبی داره ( گرچه سرعتی که مینویسه دروغه ! ) .
:great:
Download.Accelerator.Premium.v8.6.6.2.FiNAL.Cracke d-MKDEV
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Screenshot After Installation:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
فقط یه سوال اساسی: اصلا به طور کلی فلسفه ی اتصال با تعداد کانکشنهای بالا چیه!؟ اگر به همه ی سایتها با 1 کانکشن متصل بشیم اشکالی پیش میاد؟! یا اگر با تعداد کانکشنها پایینتری متصل بشیم سرعت رسیو از سرور مقابل هم کاسته میشه!؟
قربانتان: مصطفی عشقی
با سلام مجدد خدمت دوستان حاضر در این تاپیک!
از شما دوستان خواهشمندم پستها را با دقت بخوانید !:1. (38): آخه من اینجا سوال کردم ولی کسی جواب نداد !؟
اگر کسی میدونه جواب سوالو ممنتون میشم جواب بده !
به نظر من IDM چون از سرعت خیلی بالایی برخورداره :great:
نقل قول:
به نظر من IDM چون از سرعت خیلی بالایی برخورداره :great:
:1. (27): شهر سخت افزار این حرف ها ؟! :1. (27): دلیل ! بقیه را هم تست کن کیهان خان مثل اربیت ، گیگاگت ، فلش گت و ... . بعد این حرف را بزنید لطفا .
نقل قول:
با سلام مجدد خدمت دوستان حاضر در این تاپیک!
از شما دوستان خواهشمندم پستها را با دقت بخوانید !:1. (38): آخه من اینجا سوال کردم ولی کسی جواب نداد !؟
اگر کسی میدونه جواب سوالو ممنتون میشم جواب بده !
ببین چند تا نکته :
یکی اینکه ممکن هست کانکشنی که الان باهاش به سرور وصلی Terminate بشه یا مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد که یک دفعه سرعت را میندازه .
2- توی ایران خیلی تفاوت نمیکنه اما بعضی از سرور ها محدودیت میگذارند برای دانلود هر کانکشن که این طوری بهتر هست .
3- هر سروری هم توانایی پذیرش تعداد بالایی کانکشن را نداره و حتی ممکن هست که توی فایروالش بنتون کنه ! برای همین معمولا با 5 کانکشن متصل میشند با اینکه اکثر دانلود منیجر ها قابلیت دانلود با 15 کانکشن را هم دارند .
ممنون
سرباز انجمن :1. (40):
نقل قول:
ببین چند تا نکته :
یکی اینکه ممکن هست کانکشنی که الان باهاش به سرور وصلی Terminate بشه یا مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد که یک دفعه سرعت را میندازه .
2- توی ایران خیلی تفاوت نمیکنه اما بعضی از سرور ها محدودیت میگذارند برای دانلود هر کانکشن که این طوری بهتر هست .
3- هر سروری هم توانایی پذیرش تعداد بالایی کانکشن را نداره و حتی ممکن هست که توی فایروالش بنتون کنه ! برای همین معمولا با 5 کانکشن متصل میشند با اینکه اکثر دانلود منیجر ها قابلیت دانلود با 15 کانکشن را هم دارند .
ممنون
سرباز انجمن :1. (40):
خیلی ممنون از پاسخ تقریبا کاملتون
حالا مسائلی که پیش میاد! من 90% دانلودهام از پرمیوم رپیدشر با اون سرورهای خفنیش با توجه به دوبرابر حساب کردن حجم دانلودی آیا موردی داره با 1 کانکشن به رپید شر وصل شد و دانلود کرد!؟
مسئله ی مهمی که وجود داره در سوالی که کردم اینه که وقتی برای 1 لحظه از سرور قطع میشه ایا خود برنامه برای چند بار ادامه ی کار را ریترای (Retry) میکنه یا نه درجا صفحه دانلود را میبنده؟!
و آیا تعداد کانکشن در اعداد 2 و 4 و 8 و 16 در حجم دانلودی از رپید شر تفاوت دارند یا نه!؟