من هم به IDM رأی دادم! دیگه بروبچ دلایل را واضح و روشن گفتند ! سرعت بالا و....
(با برنامه های دانلود زیادی کار نکردم 90% با همین آی دی ام کار کردم) ولی من چیزی که باهاش حال میکنم این کار کردن با اف تی پی هاست! واقعا خیلی سرعتش بالاست! یه ذره که روش فکر میکنی احساس میکنی که داره به سرور اف تی پی فشار میاره برای گرفتن بالاترین سرعت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
و همانطور که دوستمون فرمودند
این دانلودر با بعضی از سایتها مثل رپید باز و رپید شر مشکل داره! و تقریاب دلیل و راهکارش مشخصه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون IDM با 8 کانکشن به سرف سرور مقابل حمله ور میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این مشکلات پیش میاد !
مثلا رپید باز سروراش سر اینجور موقعها قاطی میکنه که راهکار مشخصه در آپشنها تعیین کنید که با 1 کانکشن به سایت رپیدباز وصل بشه! (البته من خودم تو آپشن تغییر دادم ولی نمیدونم چرا عمل نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یا مهمتر از اون سایت رپید شر ! وقتی با 8 کانکشن به سروراش وصل میشه (نمیدونم چه اتقفاقی میافته که) هر فایلی که میگیرید با حجم دو برابر در اکانت رپید شرتون ثبت میشه! یعنی وقتی یه فایل 100 مگابایتی میگیرید در اکانت 200 مگابایت ثبت میشه! که برای این هم مانند قبلی عمل کنید !
فقط یه سوال اساسی: اصلا به طور کلی فلسفه ی اتصال با تعداد کانکشنهای بالا چیه!؟ اگر به همه ی سایتها با 1 کانکشن متصل بشیم اشکالی پیش میاد؟! یا اگر با تعداد کانکشنها پایینتری متصل بشیم سرعت رسیو از سرور مقابل هم کاسته میشه!؟
قربانتان: مصطفی عشقی

Bookmarks