چون از ویندوز نصب شده Image گرفته میشه و بعد برگردونده میشه ، هیچ ربطی به اطمینان کردم و اینا نداره ، چون دقیق مثل اینه که یه ویندوز جدید نصب کرده باشید .
SSA Super V.I.P
چون از ویندوز نصب شده Image گرفته میشه و بعد برگردونده میشه ، هیچ ربطی به اطمینان کردم و اینا نداره ، چون دقیق مثل اینه که یه ویندوز جدید نصب کرده باشید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
راستی میشه Image رو هم روی هارد ریخت و بعدا از رو خود هارد ویندوز رو بازیابی کرد درسته؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
بله ، اگه Acronis Secure Zone بسازی و Image رو بریزی روی اون که دیگه خیلی بهتره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
™Ali (19-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
این طوری میشه نصب ویندوز در دو دقیقه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رو هارد Image رو بریزم به رایت کردن رو DVD ترجیح میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
میشه اخرین ورژن این برنامه رو بزارید؟؟؟؟یه چیزی بزارید که 30روزه و اینا نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
البته ورژن از این جدیدتر هم اومده !
دانلود رایگان نرم افزار پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات Acronis True Image 2009 (حجم : 54.98 مگابایت)
Acronis True Image Home 2009 12 Build 9709
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لینک کمکی (راپیدشیر)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رمز عبور فایل : www.fdl.ir
Armin-N (09-09-09), arven_andomil (09-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
کسی سریال یا کرکی واسه این ورژنی که علی گذاشت داره؟
دارم دانلود میکنم تازه
شایدم فول باشه
آره؟
ممنون
SSA Super V.I.P
عزیز احتمالا داره خودش کرک ، نداشت بگو یه کاریش میکنیم.
Armin-N (11-09-09)
کاربر شهرسختافزار
اون به صورت ایمیج بود
با DAEMON Tools Lite محتویاتش رو دیدم چیز خاصی نبود توش
حتی برنامه نصبش
ولی از کمیاب گرفتم که حجمش هم 86 مگ بود میذارم واسه دانلود
سریالش هم توشه
لینک دانلود
پسورد: www.kamyabonline.com
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
آقا ما یه فایل بک آپ درست کردیم
یه دی وی دی بوتیبل هم ساختم
حالا میخوام فایل بک آپ رو بریزم رو دی وی دی میگه حجمش بیشتر از 2 گیگه و نمیشه رایت کرد
داستان چیه؟
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks