این طوری میشه نصب ویندوز در دو دقیقه .:1. (38):
من رو هارد Image رو بریزم به رایت کردن رو DVD ترجیح میدم :1. (21):
Printable View
این طوری میشه نصب ویندوز در دو دقیقه .:1. (38):
من رو هارد Image رو بریزم به رایت کردن رو DVD ترجیح میدم :1. (21):
سلام
من همه اینکارها رو انجام دادم. ویندوز من ویستا هستش
1. آکرونیس رو نصب کردم و از درایو سی ایمیج گرفتم.
2. مقدار حجم بکآپ 2 عدد دی وی دی شد
3. میخوام که این بکاپها رو روی دی وی دی بزنم و بعد هم موقع ری استور کردن از روی دی وی دی بخونم به همین خاطر از آکرونیس بوتیبل ساختم و آخرین قسمت ایمیج رو در دیوی دی اول که حاوی ایمیج هستش رایت کردم و قسمت بعدی رو روی یک دی وی دی دیگه رایت کردم.
4.موقع ری استور کردن وقتی ری استارت میکنم و از روی دی وی یدی بوت میاد بالا وقتی آدرس دی وی دی رام رو میدم خطا میده که این چیزی که شما انتخاب کردین بخش آخر بکاپ نیست.
there is no last value of back up
5. در حالی که این فایل قسمت آخر بکاپ هستش ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کرد.
میشه اخرین ورژن این برنامه رو بزارید؟؟؟؟یه چیزی بزارید که 30روزه و اینا نباشه:great:
البته ورژن از این جدیدتر هم اومده !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (حجم : 54.98 مگابایت)
Acronis True Image Home 2009 12 Build 9709
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ](راپیدشیر)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رمز عبور فایل : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
کسی سریال یا کرکی واسه این ورژنی که علی گذاشت داره؟
دارم دانلود میکنم تازه
شایدم فول باشه
آره؟
ممنون
عزیز احتمالا داره خودش کرک ، نداشت بگو یه کاریش میکنیم.
اون به صورت ایمیج بود
با DAEMON Tools Lite محتویاتش رو دیدم چیز خاصی نبود توش
حتی برنامه نصبش
ولی از کمیاب گرفتم که حجمش هم 86 مگ بود میذارم واسه دانلود
سریالش هم توشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پسورد: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون
سلام
آقا ما یه فایل بک آپ درست کردیم
یه دی وی دی بوتیبل هم ساختم
حالا میخوام فایل بک آپ رو بریزم رو دی وی دی میگه حجمش بیشتر از 2 گیگه و نمیشه رایت کرد
داستان چیه؟
ممنون
ساسان جون سلام
لطفاً برنامه Acronis True Image برای دانلود برایم بزار
پیشاپیش از لطفت متشکرم.
سلام و ممنون از این پست
راستش یه سایت می خواستم معرفی کنم که در مورد ساخت ویندوز هست
آموزش داده می شود که :
1- چگونه نرم افزار به ویندوز اضافه کنید.
2- در محیط نصب آرم و لوگوی خود را بگذارید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3- تنظیمات خود را بر ریجیستری انجام دهید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4- عکس های دسکتاپ را تغیر دهید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5- اسکرین سیور های جدید اضافه کنید.
6- تم های جدید به ویندوز خود اضافه کنید.
7- صدا های پیش فرض ویندوز را به صداهای ویستا یا هر سیستم دیگر تغیر بدهید.
8- صفحه ی لوگین شدن User ها را تغیر بدهید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9-آموزش nLite بهمراه آخرین ورژن برنامه [ در این آموزش از این برنامه استفاده نشده و فقط جهت کامل بودن پکیج اموزشی قرار داده شده است ]
10-آموزش نرم افزار WUCDCreator بهمراه آخرین ورژن برنامه
11 – بهمراه نرم افزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک این سایت : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک کمکی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]