عکس بالایی لود نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عکس بالایی لود نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
مدیر سابق انجمن
شهریار جان توی سایت آپ کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
ابنم اضاف کنم که اصلا به سروری که ازش دان میشه ربطی نداره
فقط و فقط به دانلود منیجر
कभी हार
اردلان جان میشه بگید این عکسی که گذاشتید را چه جوری تهیه کردید ؟ چون یکم شک کردم .
یک سوال دیگه اینکه نسخه 2.0 فاینال Flashget که توی همین تاپیک هم گذاشته شد برای دانلود با Flashgot مشکل داره آیا پیشنهادی دارید ؟
و آن جا "انسانیت" است ..
مدیر سابق انجمن
این نرم افزاری هستش که باهاش دانلود آفلاین میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا هر کسی از هر دانلود منیجری میتونه استفاده کنه
اون صورتی ها فایل ها هست و اون سفید های روش هم قسمتی که پر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون تفاوتی که بین دو نحوه دانلود وجود داره مربوط به دان منیجر میشه
در مورد سوال دومت هم درست متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
اردلان جان وقتی مثلا لینکی را که Flashgot میکنم باز میکنه فلش گت را اما پنجره ای برای دانلود باز نمیشه . ضمن اینکه اصلا این فلش گته نصبش خاص هست و چه جوری بگم توی Add/Remove پروگرام هم نمیاد و توی استارت منو . .. و فلش گات هم نمیتونه تشخیصش بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
مدیر سابق انجمن
منظورت این هست ؟
कभी हार
الان توی این عکسی که شما گذاشتی فلش گت را شناخته فلش گات اما اون لینک دانلودی که گذاشتی نرم افزارش را که نصب میکنینم نمیشناسه فلش گات .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
مدیر سابق انجمن
شاید اون نسخه ای که من گذاشتم Portable بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا دان کن
http://www.flashget.com/en/download.htm
कभी हार
اینکه فلش گت 1.9.6 هست نه 2 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks