irsiva (19-06-09), MicroSystem (19-06-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز 500 وات گرین برای 280 کم هست اونوقت شما میگی 430 این دوستمون باید حداقل پاور 580 گرین بگیرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگر نظر من رو میخوای فقط کارت گرافیک و پاورت اگر زیر 500 وات ریل هست رو عوض کن
کاربر شهرسختافزار
نه دوستان پاور جدید نیست . پارسال عوض کردم . یادم نیست چقدر شد اما قیمتش بالا بود
پاور 450 وات هستش . به فروشنده گفتم گفت نیازی نیست عوضش کنی . چون من میخوام پردازنده رو هم عوض کنم نیازی به اورکلاک نیست پس همین پاور خوبه . نظر شما چیه ؟
به نظر خودم حالا که فقط 5 تومان کم میکنه بهتره سی پی یو رو هم عوض کنم چون دیگه همچین فرصتی گیر نمیاد.
بازم نمیتونم تصمیم بگیرم چه گرافیکی و چه پردازنده ای بگیرم . لطفا تا 300 تومان برای این دو پردازنده و گرافیک پیشنهاد بدید ( قیمت و مشخصات رو هم به صورت کامل بنویسید ممنون میشم )
به نظر خودم تا اینجا سی پی یو intel core dou E7400 با قیمت حدود 120 تومان انتخاب خوبی میتونه باشه . کارت گرافیک رو نمیدونم ...
مث همیشه منتظر نظرتون هستم.هم پردازنده و هم گرافیک ( در مورد گرافیک جزئیات رو هم بگید - DDR و چند GB )
یه سیستم میشه بگید که نیازی به تعویض پاور نباشه ؟ چون واقعا پول ندارم :(
کاربر شهرسختافزار
نه همين 430 وات هم كافيهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پردازندش 4 هسته اي بود 485 وات بهش پيشنهاد ميدادم
متاسفانه تو ايران استفاده از پاور با توان خيلي بالاتر از حد نياز مد شده.
ميتوني تو اين سايت حساب كني پاور پيشنهادي Recommended PSU Wattage واسه سيستم اين دوستمون 294 وات هست بنابراين پاور 430 وات هم با احتساب 46 دردصد ضريب اطمينان هست.
طبق نتايج تست اينجا هم با پردازنده Core 2 Duo X6800 Extreme (Conroe) حداكثر توان مصرفي شده 363 وات:
PC 100% usage (wattage gaming Peak) = 363 Watt
The monitoring device is reporting a maximum system wattage peak at roughly 365 Watts
irsiva (19-06-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب خدا خیرتون بده پس پاور منتفی هستش.
به نظرتون بین سی پی یو های
Inter Core Duo E7300 2,66 Ghz با قیمت 116 تومان
و
Intel Core Duo E7400 2,8 Ghz با قیمت 125 تومان
کدوم بهتره ؟
بازم اضافه کنم سی پی یو فعلی من Intel Core Duo E5200 2,5 Ghz هستش میخوام از این بهتر باشه واسه بازیها.
در مورد کارت گرافیک هم در پست بعد مینویسم.
آخرین ویرایش توسط irsiva در تاریخ 19-06-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
این گرافیک به یک کانکتور شش پین و یک 8 پین برای تامین برق خود نیاز مند است که پاور 430 فقط یه دونه شش پین داره پس اگه این پاور توان تغذیه این جور گرافیک ها رو داشت حتما چنین کانکتور براش تعبیه میشد .
خود سایت انویدیا هم عنوان کرده که این VGA میتونه 230 وات به تنهایی مصرف کنه و حداقل پاور پیشنهادیش هم 550 وات هست
لینک
طبق همون لینکی که دادید این سیستم تو کمترین حالت و بودن اور حدود 400 وات مصرف میکنه و حالا بگذریم که اورکلاک 5200 تا 3500 چه مقدار تاثیر داره .
irsiva (19-06-09), MicroSystem (19-06-09), Olesius (20-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در مورد پاور فعلا بی خیال شید دوستان . فعلا صبر کنین به یه سی پی یو و گرافیک برسیم . بعد اگه پاور نیاز بود بحث میکنیم . فعلا در مورد سی پی یو بگید که در پست نقل قول شده جزییات رو نوشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irsiva برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چند دقیقه دیگه هم چند کارت گرافیک میذارم که بهم پیشنهاد بدید.
منتظر نظراتتون هستم
کاربر شهرسختافزار
اون كانكتورها مهم نيستند كه يه پاور بايد حتما داشته باشه يا نه مهم اينه كه پاور بتونه رو خط 12 ولت آمپر مورد نياز رو تامين كنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود سايت سازنده هم هميشه ولتاژ بالائي رو پيشنهاد ميكنه
مثلا ATI هم واسه 4770 ( كه 80 وات مصرف ميكنه ) گفته پاور 450 همچنين واسه 4850 هم گفته 450
آيا اين دو يه اندازه مصرف ميكنند؟
اگر واسه شما 400 در آمده حتما يه جائي اشتباه كرديد. من حساب كردم 294 شد. در ضمن من نگفتم 430 وات با احتساب اوركلاك كافيه. 430 وات با احتساب اوركلاك كم هست.
آخرین ویرایش توسط MicroSystem در تاریخ 19-06-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
محمد جان ، برای سری GT200 اصلا پاور های زیر 550W توصیه نمیشه . علت جالبی هم داره . در واقع عرایض شما در مورد توان مصرفی کلی سیستم کاملا صحیح هست . ولی تقسیم آمپراژ در دو شاخه 12V مشکلات عدیده ای رو ایجاد میکنه . مهندس عمرانی تو این تاپیک به صورت کاملا تخصصی موضوع رو موشکافی کردند . ( از پست 7 به بعد ) پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر به صورت تجربی هم این کارت گرافیک رو رویه یک سیستم ، با پاور 550W واقعی نصب کرده باشید ، کاهش ولتاژ ریل 12V+ به حدودای 11.6V الی 11.7V رو حتما مشاهده می کنید .
از طرفی همون سایت Guru3D هم در ادامه مقاله ای که شما لینکش رو دادی ، اضافه کرده که :
Our test system contains a Core 2 Duo X6800 Extreme Processor, the nForce 680i mainboard, a passive water-cooling solution on the CPU, DVD-rom and a WD Raptor drive. The results:
PC in Idle = 184 Watt
PC 100% usage (wattage gaming Peak) = 363 Watt
The monitoring device is reporting a maximum system wattage peak at roughly 365 Watts, and for a PC with this high-end card, that is not excessive at all. Idle wattage however should have been lower, yet we believe this was a driver issue. We'll check this in future reviews of board-partner products once a new driver arrives.
* Update - with a retail sample it worked fine. IDLE wattage dropped to roughly 155 Watt, really good.
Recommended Power Supply
So here's my power supply recommendation:
GeForce GTX 260 | 280
A GeForce GTX 260 requires you to have a 500 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 38 Amps available on the 12 volts rails.
A GeForce GTX 280 requires you to have a 550 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 40 Amps available on the 12 volts rails.
.
.
....
......
MicroSystem (20-06-09), REZASH (20-06-09), vandelin (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
به خدا دوساعت هست که من هم همین رو میگم اما این دوستمون گیر داده به 430 بابا تازه 580 هم لب مرز هست اگر بخواد اور خفن بزنه کم میاره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks