سلام دوستان عزیزم . همین که وقت با ارزش خودتون رو برای من صرف میکنین یه دنیا ارزش داره . از همه ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مژده . مژده ( برای خودم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز با فروشنده صحبت کردم گفتش هرکدوم از قطعاتت رو که بخوای عوض کنی 5 تومان از قیمت اصلی کم میکنم و برشون میدارم . با این اوصاف سی پی یو میشه 75 تومان و گرافیک هم 80 تومان . 150 تومان هم خودم فعلا دارم . میشه جمعا : 305 هزار تومان

حالا اگه میشه هم سی پی یو و هم گرافیک که دو تا شون با هم 300 تومان بشه پیشنهاد بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یه جوری باشه که دیگه مجبور نشم دوباره تعویض قطعه کنم . منطقی و مناسب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه طوری باشه که بازی ها رو مث آدم اجرا کنم و مثل این دو تا قطعه فعلی دق مرگ نشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

منتظرم . فردا باید بهش خبر بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پاورت ريل نباشه احتمالا قيمتش 15 تومنه واون رو هم ميتوني 10 تومن بهش پس بدي
پس 315 تومن واست ميمونه
با 315 تومن من بودم اين تغييرات رو ميدادم
Power Green 430a ------------------40T
VGA GTX 280---------------------275T