داداش گلم خیلی لطف کردین.ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه در حال حاضر 140ت موجود دارید و 200ت هم مدتی بعد دستتون می رسه...!!
می تونید یک پردازنده و گرافیک مناسب تهیه کنید...
ولی دوست عزیز بارها بیان شده که کارت HD 4850 از 9800GT و 9800GTX قوی تر هست... با این اوصاف بهترین انتخاب در محدوده 180ت همین HD 4850 هست...
GTS250 هم نسخه به روز شده همین 9800GTX هست...!!
در مورد پردازنده هم چنان چه می خواهید در بازی ها کارایی بالایی داشته باشد باید 2هسته ای و از سری E8XXX استفاده کنید...
E8400 در حال حاضر قیمتی حدود 170ت دارد...
ولی چنان چه قصد خرید 4هسته ای دارید! Q8200 به هیچ وجه انتخاب مناسبی نیست... Q9400 با حدود 220ت به مراتب انتخاب بهتری هست...
تا اینجا بهترین انتخاب ها برای پردازنده و گرافیک مطرح شد...
ولی تصمیم نهایی با خودتون هست... 1ماه دیگر معلوم نیست قیمتها به چه شکلی باشد... معلوم نیست قطعات خودتون رو به چه قیمتی بفروشید...!!
پیشنهاد می کنم فعلا Cpu خودتون رو بفروشید و E8400 خریداری کنید...
1ماه با 9400GT سر کنید و بعد از 1ماه اقدام به تعویض کارت کنید... (این نظر شخصی بنده بود...)
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان 140 تومان دارم . سی پی یو که یک هفته پیش خریدم 78 تومان ، حتما حداقل 55 تومان برمیدارن.
پس موجودی میشه تقریبا 195 تومان.
به نظر شما E8400 بگیرم ؟ حالا حالا ها کارائی داره به نظرتون ؟
و اینکه اگه سی پی یو رو عوض کنم گرافیک 9400GT میتونه تا یک ماه دیگه با این سی پی یو متناسب باشه
و بعد از مدتی که باز پول دستم اومد سی پی یو همین E8400 باشه و گرافیک رو به HD 4850 ارتقا بدم . اون وقت یه سیستم درست و حسابی میشه که دوباره نخوام به این زودی ها ارتقاش بدم ؟
اگه براتون مقدوره سی پی یو و گرافیکی که در پست قبل پیشنهاد دادید ( E8400 و HD 4850 ) رو به صورت کامل بنویسید.
خیـــــــــــلی لـــــــــــطف دارید.

Bookmarks