به نظر من هم LG-W2261VP بگیر. برای اطلاعات بیشتر درباره این مدل به لینک زیر مراجعه کن.
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=27390&p=172816
به نظر من هم LG-W2261VP بگیر. برای اطلاعات بیشتر درباره این مدل به لینک زیر مراجعه کن.
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=27390&p=172816
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر منم 2261 بگير ال جي بهتره. البته مدل هاي ديگه اي هم داره كه فول HD هست . ولي مانيتور تلويزيونه كه گرونتره. در مورد 20500 هم كه سئوال كردي:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20500 فول اچ ديه. ولي پورت HDMI نداره كه عملا انگار Full HD نيست. وجود اون كابله كه تصاوير فول اچ دي رو با كيفيت تر ميبيني. پس تهيه اين مدل خيلي جالب نيست.
اگر بقيه قيمت ها رو خواستي ببيني و اينكه كودوما فول اچ دين اينجاست همش:
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...asp?BrandId=10
اينم تصوير 2261:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست 50,000:1
- داراي بدنه مشكي براق
- مجهز به تکنولوژي DFC
- زاويه ديدبسيار وسيع
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
- داراي خروجي هدفون (مختص ورودي HDMI)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (15-12-09), Zahra_b1258 (15-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MasterLCD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاييد ميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر بنده مانيتورهاي سامسونگ در سريها معادل از LG بهتر هستند. کمات اينکه پرفروشترين مانيتور جهان ساسمسونگه.
پيشنهاد اکيد بنده به جايLG W2261VP اينه که شما Samsung Syncmaster P22500 تهيه کنيد که وقتي اين دو مانيتور رو در کنار هم بزاريد و تصاوير مشابه رو روي هر دو پخش کنيد به برتري کاملا محسوس 22500 پي خواهيد برد.
سوالي بود در خدمتم.
کاربر شهرسختافزار
هر كي يه نظري داره . ولي 2261 بهتره باز. اون پورت HDMI خيلي مهمه . حالا چرا:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببين شما داري واسه اين مانيتور بيشتر از 200 تومن هزينه ميكني كه تصوير Full HD ببيني توش.
ولي ووقتي پورت Full HD نداره چطوري؟
با تبديل؟ واسه چي؟ اگه اين مانيتور full HD نبود قيمتش كلي ميومد پايين. به خاطر يه چيزي كه نميشه ازش خوب استفاده كرد بره آدم پول بده. هرچقدرم بگdي لازم نداره الان زمان پيشرفته و 2 روز ديگه كه Bluray مياد دوباره بايد بري 20500 بندازي دور 2261 بگيريبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل يه مدلي بگير كه اگه داري 200 تومن ميدي استفاده كني
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. ماينتور Samsung Syncmaster P22500 يک مانيتور FUll HD هست. کي گفته که نيست!!!!!!!!!!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashton برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جهت اطلاع شما دوست عزيز عرض کنم که وجود پورت HDMI روي ماينتورها بيشتر جنبه تبليغاتي داره و کاربرد آنچناني نداره!!!
اين پورت فقط وقتي بدرد مي خوره که شما بخواي با يه دستگاه جانبي که Full HD پخش ميکنه فيمل ببيني.
اين در حالي هستش کگه خود کامپيوتر براحتي فيلمهاي FUll HD رو پخش مي کنه و اصلا نيازي نيست که شما واسه پخش فيلمهاي Full HD به پورت HDMI و نهايتا خريد و نصب يک دستگاه که FUll HD پخش کنه(که در حال حاضر توي بازار بسيار کم و گرونه) متوسل بشيد وقتي که کامپيوتر شما براحتي پخشش مي کنه.
دقت کنيد که FUll HD از نظر ماهيتي در حالت استاندارد يعني رزولوشن 1080*1920 و 30Frame/Sec که اينو هر کامپيوتري (جز کامپيوترهاي قديمي) پخش مي کنن و هيچ گاه نياز به پورت HDMI نخواهد شد.
ضمنا تست عملي کاملا نشون مي ده که کيفيت 22500 از 2261 خيلي بالاتره و در حد w2284F در برند ال جي هست که اونم FUll HD نيست. پس نتيجه اينکه P22500 ساسمسونگ به نظر مياد بهترين انتخاب باشه و اين اصلا سليقه اي نيست عزيز.
سوالي بود در خدمتم.
hardrock007 (26-01-10), hghghghghj (23-01-10)
|
|
دوستان من مانیتورم سامسونگ مدل 23500 هستش ولی کیفیتش خیلی پایینه و درایورش هم نصبه و نرم افزارهای جانبیش هم نصبه ولی رنگ ها رو بد نشون میده ( عین حالتی که کارت گرافیک نصب نباشه ) رنگها حالت پخش شده هستند و حتی وقتی سیستم رو بوت می کنم هم در صفحات بوت که به کارت گرافیک و ... ربطی نداره ولی باز اونجا هم همین مشکل رو داره !!!!
به نظر شما ممکنه از سامسونگ مانیتوری بیرون بده که از همین اول اینجور بد کار کنه یا مشکل از منه !؟
کاربر شهرسختافزار
100% ايراد يا از ماينتورتونه و يا کارت گرافيکتون ايراد داره و يا ساپورت نمي کنه. اين مدل مانيتور ازهر نظر خوبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید می دونم از کارت گرافیکی باشه چون همین کیسم رو روی مانیتور دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و همینطور این مانیتور را با کارت گرافیکی مدل جیفورس 9400 امتحان کردم اونجا هم مشکل داشت .
کاربر شهرسختافزار
پس مطمئنترين راه اينه که ببريدش گارانتي سام سرويس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks