از کجا بفهمم رمی که انتخاب می کنم ولتاژش 1.65 هستش !؟نقل قول:
نظر شما در مورد قطعات منتخب فعلی بنده چیست !؟
monitor samsung 23500
vga 5770
ram CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB
cpu intel corei5 7500
main !!!?????
Printable View
از کجا بفهمم رمی که انتخاب می کنم ولتاژش 1.65 هستش !؟نقل قول:
نظر شما در مورد قطعات منتخب فعلی بنده چیست !؟
monitor samsung 23500
vga 5770
ram CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB
cpu intel corei5 7500
main !!!?????
علاوه بر بردهای خوب دیگری که دوستان معرفی کردن برای corei5 من برد inferno katana رو بهت توصیه میکنم . از بردهای سری quantum force فاکسکان میباشد که دارای قدرت عملیاتی بالائی میباشند . البته بردهای شرکت اسوس هم خوب به نظر میرسه .
Inferno Katana
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولتاژ رم بر روی رم نوشته شده است. در ضمن هنگام خرید میتوانید از فروشنده هم بخواهید که به شما بگوید رم دارای چه ولتازی است.نقل قول:
قطعات برای بازی خوب هستند اگه بجای 5770 یک 5850 میگرفتی بهترم میشد ولی همینجوریش هم خوبه.از لحاظ سرعتم یک 5770 چیزی مابین 4870 و 4890 است با پشتیبانی DX11 .
در مورد رم اگه میتونی یک رم 1600 بگیری برای اورکلاک بهتره . در ضمن corsair چند رم مختلف با اون مشخصات داره منظورت کدامیکی هست. اگر رم مورد نظر از نوع dominator است واقعا ارزشش را به نظر من ندارد.
در مورد مادر برد هم من نمیتونم همینجوری بگم کدام را بگیر ولی خود من به شخص از Asus یا MSI خرید میکنم چون تجربه بهتری باشون داشتم . اما این سلیقه شخصی است ممکن است تجربه دوستان با من کمی فرق داشته باشد. یک نفر ممکن است از گیگابایت خاطره بهتری داشته باشد دیگری از EVGA وشخص سوم Asrock
راستی اگه مادربردم ورودی ieee 1394 داشته باشه که نور علی نوره !
برای P55 سخت تر مادر بردی پیدا کنی که IEEE1394 را نداشته باشه تقریبا همشان یک جورایی این پورت را دارن.
شما مادبرد corei5 هر مدلي كه ارزونتر بود بخر( ايسوز - گيگا - ازراك - ....)
همچنين رم هر چي ارزونتر بود بخر
اين مدلهاي خاص كه دوستان توصيه ميكنند. واسه اوركلاك خيلي زياد و خفن هستند كه الزامي نيست شما اينها رو تهيه كنيد
گرافيك هم 5750-5770-5850 هر كردوم بودجت رسيد بخر.
کاشکی قیمتش و گارانتیش رو هم میگفتید همچنین ویژگی های خیلی بارزش رو !نقل قول:
البته اگه از ایسوس یا گیگا چیزی معرفی کنید که خوب باشه بهتره !
من اول می خواستم 5750 بگیرم که دوستان گفتند ارزش داره کمی هزینه بیشتر کنم و 5770 بگیرم دیگه فکر نمی کنم بالاترش رو الان بتونم بگیرم !نقل قول:
اما مدل رمم نمی دونم dominator هست یا نه چون این موردش رو دوستان نگفته بودند اگه خودتون چیز خوبی می دونید لطفا ً راهنمایی کنید .
اما در مورد مادربرد منم ترجیه میدم ایسوس یا گیگا باشه چون مارکهای دیگه ای که برخی دوستان معرفی می کنند رو من حتی تا حالا نشنیدم !!!
من مادربرد یا ایسوس می گیرم و یا گیگا ولی نمی دونم کدوم مدل در عین اینکه خواسته های منو داره ارزونتر هم هست !نقل قول:
برای رم همون مدلی که من انتخاب کردم خوبه !؟ یکی از دوستان فرمودند dominator نباشه ! توی همون رنج رم منتخب من کدومشون خوبه !؟
از اينجا ميتوني مادبرد و رم و پردازنده رو بصورت باندل(همش با هم) بخري:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]