برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
در موردشون اطلاعاتی ندارم !نقل قول:
برای من سرعت مهمه و شنیدم e8400 دو هسته هست و سرعتش زیاده ! از مدلی که معرفی کردید آشنایی ندارم .
اگه میشه درموردش توضیح بدید و با e8400 مقایسه کنید .
نظرتون در مورد مادربوردی که انتخاب کردم چیه !؟ و اینکه اگرنه چی رو معرفی می کنید .
خوب اگر شما سخت طرفدار اینتل هستین حتمی سیستم بر پایه اینتل می خواهین که هیچ سیستمی که انتخاب کردین خوبه اما اگر براتون فرق نمی کنه
به نظر من این انتخاب ها می تونه بهتر باشه
cpu : AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz قیمتش حدود 125 هزار تومان نزدیک به 50 هزار تومان از CPU انتخابی شما ارزان تر 4 هسته ای هستش در صورتی که CPU انتخابی شما 2 هسته ای در ضمن سوکت AM3 سوکتی جدید اما سوکت CPU اتخابی شما LGA 775 که تقریبا در انتهای عمر خودش و اینتل سوکت های جدیدی معرفی کرده برای نسل های آینده اش.
خوب اگر cpu عوض بشه که طبیعی مادر برد هم باید تغییر کنه مادر برد GIGABYTE - MA770T-UD3 با قیمت 110 هزار تومان که از رم DDR3 پشتیبانی می کنه
در مورد رم هم چیزی که شما انتخاب کردین مناسبه و رم خوبی با قیمت حدود 150 هزار تومان اما بیشتر به درد اورکلاک می خوره و اگر شما اهلش نیستین فکر کنم CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB با قیمت 110 هراز تومان مناسب تر باشه .
در کل نزدیک 80 هزار تومان تو این سه قطعه صرفه جوئی میشه که می تونید کارت به گفته دوستمون 5770 بر دارید.
ممنون دوست عزیز !نقل قول:
چقدر خوب راهنمایی کردید !
من دنبال کیفیت و کارایی و سرعت و قابلیت ارتقاء در آینده هستم و روی اینتل یا چیز دیگری تعصب ندارم ولی نمی خوام با این هزینه ی زیادی که می کنم اشتباه کنم !
cpu انتخابی من 3Ghz سرعت داره
همینطور مادربورد منتخب من تا 16 گیگ رم ddr3 باس 1800 رو ساپورت می کنه و همینطور قابلیت کراس فایر رو هم داره
ولی با رم معرفی شده ی شما موافقم . در موارد دیگه لطفا ً توضیح بیشتری بدهید .
8400 يه زماني خوب بود الان ديگه دورانش تموم شده مادبرد مورد نظر شما هم خيلي گرونه و اصلا توصيه نميشه اين سوكت ديگه از رده داره خارج ميشه و 200 تومن هزينه كردن واسش منطقي نيست.نقل قول:
با اين پول شما بهتره مادبرد با سوكت جديد اينتل بر پايه معماري Corei5 تهيه كنيد. البته پردازنده هاي يكم گرونند ( و در عوض قدرتمند تر) و رمهاش هم حتما بايد DDR3 باشند
اگه بودجتون محدوده و به Corei5 نميرسه باز AMD چهار هسته اي انتخاب بهتريه. AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz نميدونم تو بازار امده يا نه(620 امده) ولي اگه امده باشه بسيار عاليه. مادبرد هم اين رو ميتوني حدود 60 تومن بخري:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب cpu که من معرفی کردم کمی از لحاظ پردازش ضعیف تره اما در عوض 4 هسته داره یعنی دو هسته بیشتر و این برای برنامه های سازگار و در آینده که کم کم برنامه ها سازگاری بیشتری در استفاده از هسته ها پیدا می کنند بهتره ضمن این که با توجه به جدید تر بودن سوکت برای ارتقا در اینده دست باز تری دارید .
در مورد مادر برد من اشتباه کردم مادر برد مد نظر شما قیمتش نزدیک 200 هزار تومان من به مدل دیگه اشتباه گرفتم برای AMD چیزی هم قیمت مادر برد انتخابی قبلی شما مدل ASUS - M4A79T Deluxe میشه در نظر گرفت که قیمت حدود 200 هزار تومان داره و از 4 تا اسلات PCIx داره و کلی امکانات دیگه که به نظر من برای شما که اهل اورکلاک نیستید پول الکی دادن اما اگر پشتیبانی از کراسفایر براتون خیلی مهمه و فکر می کنید حتمی از دو کارت گرافیک در آینده استفاده خواهید کرد ( با این که در این حالت هم به نظر من استفاده از یک کارت بالا تر و ارتقائ دادن کارت قبلی بهتر از نصب یک کارت کنار کارت موجود) می تونید مدل ASUS - M4A78T-E انتخاب کند با قیمت نزدیک 150 تومان و پشتیبانی از کراسفایر.
اما هنوز فکر می کنم مدل گیگا بایتی که معرفی کردم برای شما کافی و مین خوبی هم هست.
نقل قول:
جدیدترین سوکت اینتل چیه !؟
من تا حالا فقط با اینتل کار کردم
پردازنده ای بر پایه ی coreI5 معرفی کنید که سرعت بالایی داشته باشه من تا 200000 تومن برای سی پی یو می تونم هزینه کنم .
این i7 که میگن چیه !؟ اونم سوکت جدیدتریه !؟یا نه روی همون سوکت i5 سوار میشه !؟
این مدل که گفتید قیمتش چنده !؟ منظورم AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz
من مادربوردی می خوام که حداقل تا 8 گیگ رم ddr 3 باس 1600 رو ساپورت کنه (حداقل ) با این مشخصات سراغ دارید !؟ ( اگه ایسوس باشه چه بهتر بعد گیگا )
به نظر من مادبرد همين asrock K10N78D رو بردار پردازنده رو 620 يا 630 چهار هسته اي
در عوض گرافيك رو ميتوني 5850 بخري
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه دوست عزیز من که عرض کردم تعصب خاصی روی چیز خاصی ندارم و اینها صرفا ً پیشنهاد اولیه ی من بودن . اتفاقا ً من هم مثل شما از کراس فایر خوشم نمیاد و بیشتر دنبال مادر بردی هستم که حد اقل رم ddr3 باس 1600 به بالا رو ساپورت کنه و در آینده هم برای ارتقاء مجبور نشم مادر برد رو عوض کنم .نقل قول:
کراس فایر هم اصلا ً برام مهم نیست و چون جزو مشخصات مدل معرفی شده ام بود اشاره کردم !
من سیستمی می خوام که سرعت و کارایی (قدرت ) داشته باشه و برای ارتقاء در آینده هم مشکلی نداشته باشم .
ضمن اینکه من آورکلاک بلد نیستم و دقیقا ً نمی دونم کی و چجوری به درد خواهد خورد به همین خاطره که می گم اهلش نیستم ولی چه بسا خیلی زود یاد بگیرم .
جديدترين سوكت اينتل همون Corei5 هست البته corei7 چند ماه قبل تر امده و قويتره و گرونترهنقل قول:
Cpu Intel Core i5 750--------------------------235T
Cpu Intel Core i5 750 /Package Type:LGA1156/ Manufacturing Technology:45 nm /CPU Speed:2.66 GHz /L3 Cache Size:8 MBMB ASUS P7P55D LE ------------------------------185T
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]Intel LGA1156 Platform i7 Processor/Core™ i5 Processor / Intel® P55 Express Chipset/16 GB, DDR3 2200/ ASUS Hybrid Technology / ASUS 8+2 Phase Power Design / MemOK / TurboV Quad-GPU CrossFireX Support Xtreme Design - Hybrid Series, Designed to Perform