پاسخ: کمکم کنید ! انتخاب مانیتور full hd
نقل قول:
در مورد کارت گرافیک که به نظر من در حال حاظر با این هزینه تنها همین دو انتخاب رو دارید 5770 یا 5750 که تفاوت چندانی با هم ندارند 5770 داری قدرت محاسبه 1.36 TeraFlops Processing Power و 5750 داری قدرت محاسبه 1.008 TeraFlops Processing Power به همان میزان که قوی تر گرانتر هم هست به نظر من که 5750 کافی 5770 کمی حجیم نیاز به یک کیس بزرگتر و با گردش هوای بهتر داره که خوب قطعا قیمت بالا میبره و همچینین صدای فن ها رو به هر حال همانطور که گفتم با توجه به تفاوت قیمت به نظر من انتخاب هر دوش عاقلانه است .
در مورد مانتور هم جدای از 3 مدل که گفتین و هر سه خوب هستند این مدل ال جی هم LG - 21.5" - W2261V من دیدم به قیمت 230 هزار تومان مانیتور خیلی خوبی با گارنتی ماد ایران هم هست زیبا تر هم هست به نظر من به هر حال انتخاب با شماست
در ضمن توجه به پاور هم داشته باشید و دست کم پاور 535A گرین برای هم چین سیستمی فکر کنم خوب باشه هر چند سایر قطعات فعلا معلوم نیست .
فن 5750 همونطور كه توي شكل معلومه 2 سيمه هست و درو ثابت ولي فن 5770 دور متغير هست بنابراين بايد صداي كمتري داشته باشه. ضمن اينكه 5770 هواي گرم كارت گرافيك رو ميده بيرون و لزوم تهويه كيس رو كمتر ميكنه. به نظر من ارزش هزينه كردن رو داره.
خوب مشخصات انتخابی سیستمم تا الان اینا اوکی شدن :
monitor : samsung p23500
cpu : intel e8400
mainboard : asus p5q3
ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) / DHX
vga : ati 5750
دوستان نظرشون در مورد انتخابهای من چیه !؟
ببینم این عکسی که در زیر میذارم کدوم مدلشونه !؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
فن 5750 همونطور كه توي شكل معلومه 2 سيمه هست و درو ثابت ولي فن 5770 دور متغير هست بنابراين بايد صداي كمتري داشته باشه. ضمن اينكه 5770 هواي گرم كارت گرافيك رو ميده بيرون و لزوم تهويه كيس رو كمتر ميكنه. به نظر من ارزش هزينه كردن رو داره.
فن 5750 دو سیمه هستش ولی به صورت اتوماتیک دورش تنظیم میشه
اگر بخواهید میتونم لوگ GPUZ رو براتون بگذارم که دور فن در موقع فشار سنگین از 30٪ به 50-60٪ میرسه و اجازه نمیده دما از 60 عبور کنه
نقل قول:
اگر بخواهید میتونم لوگ GPUZ رو براتون بگذارم که دور فن در موقع فشار سنگین از 30٪ به 50-60٪ میرسه و اجازه نمیده دما از 60 عبور کنه
با توجه به قیمت 5750 که 200000 تومنه و 5770 که 230000 تومنه فکر نمی کنم مشکل دما اونقدری حاد باشه که آدم بخواد اینقدر بعلاوه هزینه کنه !؟
فکر می کنم با یک کیس خوب که تهویه ی مناسبی داشته باشه قضیه حله !
نقل قول:
تا حالا همچين چيزي نديده بودم
مطمئني دور تغيير ميكنه؟ آخه با دو سيم بعيد ميدونم منم قبلا يه گرافيك 4670 داشتم كه GPu-z دور فن رو متغير نشون ميداد ولي صداي فن همواره يكي بود و دورش تغيير نميكرد.
اين 5750 هست با برد ATI كه تو بازار نيست
نقل قول:
خوب مشخصات انتخابی سیستمم تا الان اینا اوکی شدن :
monitor : samsung p23500
ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) / DHX
vga : ati 5750
دوستان نظرشون در مورد انتخابهای من چیه !؟
نقل قول:
اينها رو بيخيال شو Corei5 بخر يا AMD
نقل قول:
اين 5750 هست با برد ATI كه تو بازار نيست
پس توی بازار چه بردی وجود داره !؟
در تصویری که در صفحه قبل گذاشتید البته 5770 رو با برد ati گذاشتید نکنه اون عکس هم اشتباهه و بردش در بازار نباشه !!!