پاسخ: کمکم کنید ! انتخاب مانیتور full hd
نقل قول:
جديدترين سوكت اينتل همون Corei5 هست البته corei7 چند ماه قبل تر امده و قويتره و گرونتره
Cpu Intel Core i5 750--------------------------235T
Cpu Intel Core i5 750 /Package Type:LGA1156/ Manufacturing Technology:45 nm /CPU Speed:2.66 GHz /L3 Cache Size:8 MB
MB ASUS P7P55D LE ------------------------------185T
Intel LGA1156 Platform i7 Processor/Core™ i5 Processor / Intel® P55 Express Chipset/16 GB, DDR3 2200/ ASUS Hybrid Technology / ASUS 8+2 Phase Power Design / MemOK / TurboV Quad-GPU CrossFireX Support Xtreme Design - Hybrid Series, Designed to Perform
قدرت پردازششون رو هم لطفا بنویسید !؟
راستی چرا amd از اینتل در مدل های مشابه ارزونتره !!!؟
قیمت مدل قبلی amd که فرمودید رو نگفتید ! همچنین قدرت پردازشش رو !
سوال دیگم هم اینکه سوکتی که corei5 میخوره رو نمیشه روش بعدها amd نصب کرد !!!؟ منظورم اینه که مادربوردهایی که ساخته میشه برای اینتل و amd متفاوته !؟
نقل قول:
قدرت پردازششون رو هم لطفا بنویسید !؟
راستی چرا amd از اینتل در مدل های مشابه ارزونتره !!!؟
قیمت مدل قبلی amd که فرمودید رو نگفتید ! همچنین قدرت پردازشش رو !
سوال دیگم هم اینکه سوکتی که corei5 میخوره رو نمیشه روش بعدها amd نصب کرد !!!؟ منظورم اینه که مادربوردهایی که ساخته میشه برای اینتل و amd متفاوته !؟
مادبردهاي AMD و اينتل بله كاملا متفاوتند.
AMD چند وقته قيمتهاش رو كاهش داده ولي ايتل اين كار رو نكرده بنابراين در حال حاضر صرفه با خريد AMD هست 630 همونطور كه دوستان گفتند حدود 125 تومنه.
اما مقايسه AMD athlon II X4 630 با Intel Core i5 750 رو ميتوني اينجا ببيني:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Intel Core i5 750 تو تمام تستها برتري داره ولي خب نسبت به قيمتش كه حدود 2 برابره برتريش انقدر نيست.
نقل قول:
مادبردهاي AMD و اينتل بله كاملا متفاوتند.
AMD چند وقته قيمتهاش رو كاهش داده ولي ايتل اين كار رو نكرده بنابراين در حال حاضر صرفه با خريد AMD هست 630 همونطور كه دوستان گفتند حدود 125 تومنه.
اما مقايسه AMD athlon II X4 630 با Intel Core i5 750 رو ميتوني اينجا ببيني:
Intel Core i5 750 تو تمام تستها برتري داره ولي خب نسبت به قيمتش كه حدود 2 برابره برتريش انقدر نيست.
قیمت intel core i5 750 چنده !؟
ببینید لطفا ً یه مادر بورد با ویژگی هایی که قبلا ً گفتم با amd همین مدلی که میگید را همراه با قیمت بگذارید .
همین کار را برای اینتل هم بکنید !
دقت کنید که مادر بوردها همان ویژگی های مد نظر بنده ( ساپورت رم حد اقل 8 گیگ ddr3 باس 1600 ) را داشته باشند !
با قیمت .
قیمت ها رو که بهتون گفتن یه کم بیشتر دقت کنید cpu i5 750 قیمت 235 هزار تومان و مادر بردی هم که براش معرفی کردن قیمت 185 هزار تومان .
الان برای انتخاب مادر برد و cpu شما دو تا انتخاب خوب دارید یکی همین i5 که با مشخصات و قیمت بهتون گفتند و یکی هم سیستم بر پایه AMD که قبلا معرفی کردم با قیمت و اسم مدل ها همه اینها تا 16 گیگ رم ساپورت می کنند و همه گی تا باس 1600 رو پشتیبانی می کنند خوب سیستم بر پایه َ AMD ارزان تر طبعا ضعیفتر هم هست نسبت به i5 معرفی شده ضمن این که زیاد روی مقدار باس رم توجه نکنید عامل چندان مهمی نیست توی کارائی کل سیستم حتی مقدار رم هم خیلی مواقع در بازی ها ممکن اگر سیستمی با مشخصات یکسان داشته باشیم مثلا سیستم با 4 گیگ رم از سیستم با 8 گیگ رم سریع تر باشه مقدار زیاد رم در خیلی از کارها خودش رو نشون نمیده در کل فکر می کنم لازم نیست زیاد پول خرج کنید ضمن این که این مقایسه ها و بنچ مارک ها هم زیاد نباید ملاک تصمیم گیری باشه مثلا در یک نمودار شما می بینید یه عملیات در 1 ثانیه و دیگری در 2 ثانیه انجام میشه وقتی به نمودار نگاه می کنید میگید این cpu چقدر قوی تر چون در نمودار یکی نصف اونیکی هست که البته درست هم هست اما در دنیای واقعی سوای این محاسبات برای شما چقدر فرق می کنه که مثلا یک عملیات در 1 ثانیه یا در 2 ثانیه انجام بشه .
نقل قول:
جديدترين سوكت اينتل همون Corei5 هست البته corei7 چند ماه قبل تر امده و قويتره و گرونتره
Cpu Intel Core i5 750--------------------------235T
Cpu Intel Core i5 750 /Package Type:LGA1156/ Manufacturing Technology:45 nm /CPU Speed:2.66 GHz /L3 Cache Size:8 MB
MB ASUS P7P55D LE ------------------------------185T
Intel LGA1156 Platform i7 Processor/Core™ i5 Processor / Intel® P55 Express Chipset/16 GB, DDR3 2200/ ASUS Hybrid Technology / ASUS 8+2 Phase Power Design / MemOK / TurboV Quad-GPU CrossFireX Support Xtreme Design - Hybrid Series, Designed to Perform
آخرین پیشنهادی که با قیمت به من شده اینها هستند که برای برند اینتل با توجه به قیمتش سرعت 2.66 به نظرم پایینه !؟ مادر بردش هم کراس فایر رو ساپورت میکنه که با توجه به اینکه من به این قابلیت نیازی ندارم فکر می کنم بهتره مادر برد دیگه ای معرفی کنید که کراس فایر هم نداشته باشه که طبیعتا ً هزینش پایینتر میاد !
نقل قول:
خوب اگر شما سخت طرفدار اینتل هستین حتمی سیستم بر پایه اینتل می خواهین که هیچ سیستمی که انتخاب کردین خوبه اما اگر براتون فرق نمی کنه
به نظر من این انتخاب ها می تونه بهتر باشه
cpu : AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz قیمتش حدود 125 هزار تومان نزدیک به 50 هزار تومان از CPU انتخابی شما ارزان تر 4 هسته ای هستش در صورتی که CPU انتخابی شما 2 هسته ای در ضمن سوکت AM3 سوکتی جدید اما سوکت CPU اتخابی شما LGA 775 که تقریبا در انتهای عمر خودش و اینتل سوکت های جدیدی معرفی کرده برای نسل های آینده اش.
خوب اگر cpu عوض بشه که طبیعی مادر برد هم باید تغییر کنه مادر برد GIGABYTE - MA770T-UD3 با قیمت 110 هزار تومان که از رم DDR3 پشتیبانی می کنه
در مورد رم هم چیزی که شما انتخاب کردین مناسبه و رم خوبی با قیمت حدود 150 هزار تومان اما بیشتر به درد اورکلاک می خوره و اگر شما اهلش نیستین فکر کنم CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB با قیمت 110 هراز تومان مناسب تر باشه .
در کل نزدیک 80 هزار تومان تو این سه قطعه صرفه جوئی میشه که می تونید کارت به گفته دوستمون 5770 بر دارید.
در اینجا به نظرم انتخاب بهتره !!! چون هم این amd که معرفی می کنید نسبت به اینتل corei5 از سرعت پردازش بالاتری برخورداره و هم ارزانتره و هم مادربوردش هم ارزانتره !!!
فقط مشکل اینجاست که من تا حالا اصلا ً با amd کار نکردم و کمی برای خریدش استرس دارم ! آخه سرعتش 2.8 ولی سرعت اینتل 2.66 با این حال ارزانتره !
لطفا ً راهنمایی کنید تا انتخاب خیلی خوبی داشته باشم !
MA770T-UD3P
این مدلی که آخرش یک حرف p اضافه داره جدیدتره !؟
نقل قول:
آخرین پیشنهادی که با قیمت به من شده اینها هستند که برای برند اینتل با توجه به قیمتش سرعت 2.66 به نظرم پایینه !؟ مادر بردش هم کراس فایر رو ساپورت میکنه که با توجه به اینکه من به این قابلیت نیازی ندارم فکر می کنم بهتره مادر برد دیگه ای معرفی کنید که کراس فایر هم نداشته باشه که طبیعتا ً هزینش پایینتر میاد !
در اینجا به نظرم انتخاب بهتره !!! چون هم این amd که معرفی می کنید نسبت به اینتل corei5 از سرعت پردازش بالاتری برخورداره و هم ارزانتره و هم مادربوردش هم ارزانتره !!!
فقط مشکل اینجاست که من تا حالا اصلا ً با amd کار نکردم و کمی برای خریدش استرس دارم ! آخه سرعتش 2.8 ولی سرعت اینتل 2.66 با این حال ارزانتره !
لطفا ً راهنمایی کنید تا انتخاب خیلی خوبی داشته باشم !
قدرت پردازش كه بفقط به فركانس نيست. معماري مهمتره.
مگه اين لينك رو نديدي؟
قدرت پردازش Core i5 750-2.66 تو تمام تستها برتر از Athlon II X4 630 - 2.8GHz هست مگه اين لينك رو نديدي
اونهائي كه برحسب امتيازند بيشتريه بهتره و اونهائي كه بر حسب زمانند كمتريه بهتره
ولي با اين حال من باز AMD 630 رو پيشنهاد ميكنم چون خيلي ارزونتره و مادبرد رو هم رو پيشنهاد ميكنم 60-65 تومن
دقت كن كه چه اين مادبرد رو بخري چه يه مادبرد 200 تومني هيچ فرقي تو عملكرد سيستم نميكنه از نظر ساپورت هم كه اين مادبرد با يه مادبرد 200 تومني فرقي نداره مگر اينكه مصر به خريد رم DDR3 باشي. حتي تفاورت رمهاي DDR2 و DDR3 تو عملكرد هم چندان مهم نيست. شما ميتونيد بودجه مورد نظرتون رو جاي ديگه هزينه كني مثلا گرافيك قويتر بخري مثل 5850.
در مورد ساپورت كراس فاير هم باد بگم كه چيپ P55 از اينتل ذاتا كراس فاير رو ساپورت ميكنه و تقريبا تمام مادبرد هاي corei5 اين ويژگي رو دارند كه سبب افزايش هزينشون نميشه فقط ساپورت SLI هزينشون رو زياد ميكنند چون مجبورند به NVIDIA پول بدند والا AMD پولي از بابت كراس فاير از توليد كنندگان مادبرد نميگيره.
نقل قول:
قدرت پردازش كه بفقط به فركانس نيست. معماري مهمتره.
مگه اين لينك رو نديدي؟
قدرت پردازش Core i5 750-2.66 تو تمام تستها برتر از Athlon II X4 630 - 2.8GHz هست مگه اين لينك رو نديدي
اونهائي كه برحسب امتيازند بيشتريه بهتره و اونهائي كه بر حسب زمانند كمتريه بهتره
ولي با اين حال من باز AMD 630 رو پيشنهاد ميكنم چون خيلي ارزونتره و مادبرد رو هم رو پيشنهاد ميكنم 60-65 تومن
دقت كن كه چه اين مادبرد رو بخري چه يه مادبرد 200 تومني هيچ فرقي تو عملكرد سيستم نميكنه از نظر ساپورت هم كه اين مادبرد با يه مادبرد 200 تومني فرقي نداره مگر اينكه مصر به خريد رم DDR3 باشي. حتي تفاورت رمهاي DDR2 و DDR3 تو عملكرد هم چندان مهم نيست. شما ميتونيد بودجه مورد نظرتون رو جاي ديگه هزينه كني مثلا گرافيك قويتر بخري مثل 5850.
در مورد ساپورت كراس فاير هم باد بگم كه چيپ P55 از اينتل ذاتا كراس فاير رو ساپورت ميكنه و تقريبا تمام مادبرد هاي corei5 اين ويژگي رو دارند كه سبب افزايش هزينشون نميشه فقط ساپورت SLI هزينشون رو زياد ميكنند چون مجبورند به NVIDIA پول بدند والا AMD پولي از بابت كراس فاير از توليد كنندگان مادبرد نميگيره.
خوب من دوست ندارم هر روز سیستمم رو بغلم بگیرم و هر سال با تعویض تکنولوژی گیج ارتقاء رو بزنم . اون لینک رو دیدم . اینتل خیلی بهتر بود !!!
نمی دونم گیج شدم ! نمی دونم اینتل و مادربوردش با توجه به هزینه ی بالاتری که دارند آیا کاراییشون هم به همون نسبت بالاتره یا نه !
حتی نمی دونم همین amd که داریم روش بحث می کنیم حتی از اینتل e8400 بهتر هست یا نه از اون هم در تست ها ضعیف تر بوده !
ای خدا چقدر سخته سیستم خریدن:cry:
در ضمن برای مدل اینتل نظرتون در مورد mainboard asus P55 le چیه !؟
ایسوس در این کلاس مدل های زیر را معرفی کرده است :
P7P55D Deluxe ؛ P7P55D Evo ؛P7P55 D ؛P7P55D LE و P7P55D Pro
نقل قول:
خوب من دوست ندارم هر روز سیستمم رو بغلم بگیرم و هر سال با تعویض تکنولوژی گیج ارتقاء رو بزنم . اون لینک رو دیدم . اینتل خیلی بهتر بود !!!
نمی دونم گیج شدم ! نمی دونم اینتل و مادربوردش با توجه به هزینه ی بالاتری که دارند آیا کاراییشون هم به همون نسبت بالاتره یا نه !
حتی نمی دونم همین amd که داریم روش بحث می کنیم حتی از اینتل e8400 بهتر هست یا نه از اون هم در تست ها ضعیف تر بوده !
ای خدا چقدر سخته سیستم خریدن:cry:
amd 630 رو نبايد با E8400 مقايسه كني اولي 4 هسته اي هست دومي 2 هسته اي حالا اگه يه برنامه 4 هسته ساپورت باشه رو اولي بهتر نمره ميده ( يا زمان كمتري ميده) اگه برنامه 2 هسته يا تك هسته ساپورت باشه رو دومي بهتره
نقل قول:
كارائي به همون نسبت بالتر نميره ولي اگه پول داري اينتل بخري كه چه بهتر
نقل قول:
در ضمن برای مدل اینتل نظرتون در مورد mainboard asus P55 le چیه !؟
ایسوس در این کلاس مدل های زیر را معرفی کرده است :
P7P55D Deluxe ؛ P7P55D Evo ؛P7P55 D ؛P7P55D LE و P7P55D Pro
قيمتش از بقيه كمتره و تفاوت چنداني هم بين مدلهاي مختلف نيست.