خوب cpu که من معرفی کردم کمی از لحاظ پردازش ضعیف تره اما در عوض 4 هسته داره یعنی دو هسته بیشتر و این برای برنامه های سازگار و در آینده که کم کم برنامه ها سازگاری بیشتری در استفاده از هسته ها پیدا می کنند بهتره ضمن این که با توجه به جدید تر بودن سوکت برای ارتقا در اینده دست باز تری دارید .
در مورد مادر برد من اشتباه کردم مادر برد مد نظر شما قیمتش نزدیک 200 هزار تومان من به مدل دیگه اشتباه گرفتم برای AMD چیزی هم قیمت مادر برد انتخابی قبلی شما مدل ASUS - M4A79T Deluxe میشه در نظر گرفت که قیمت حدود 200 هزار تومان داره و از 4 تا اسلات PCIx داره و کلی امکانات دیگه که به نظر من برای شما که اهل اورکلاک نیستید پول الکی دادن اما اگر پشتیبانی از کراسفایر براتون خیلی مهمه و فکر می کنید حتمی از دو کارت گرافیک در آینده استفاده خواهید کرد ( با این که در این حالت هم به نظر من استفاده از یک کارت بالا تر و ارتقائ دادن کارت قبلی بهتر از نصب یک کارت کنار کارت موجود) می تونید مدل ASUS - M4A78T-E انتخاب کند با قیمت نزدیک 150 تومان و پشتیبانی از کراسفایر.
اما هنوز فکر می کنم مدل گیگا بایتی که معرفی کردم برای شما کافی و مین خوبی هم هست.

Bookmarks