سلام دوستان ببخشید من مادربرد asus m5a99x evo r2.0 دارم که pci exp2.0ساپورت میکنه خواستم گرافیک4kبخرم خواستم ببینم چه گرافیکی از ایسوس بخرم ۸ گیگ هم رم دارم پاورم هم گرین ۶۵۰ وات هستش سی پیو هم fx8350...کدوم گرافیکو بخرم خوبه ...لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان ببخشید من مادربرد asus m5a99x evo r2.0 دارم که pci exp2.0ساپورت میکنه خواستم گرافیک4kبخرم خواستم ببینم چه گرافیکی از ایسوس بخرم ۸ گیگ هم رم دارم پاورم هم گرین ۶۵۰ وات هستش سی پیو هم fx8350...کدوم گرافیکو بخرم خوبه ...لطفا راهنماییم کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdvb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز
منظورت برای 4K بازی کردنه اگر این هست این پردازنده شما برای تمام گرافیک ها گلوگاه میشه .
نه برادر عزیز برای تصویر 4kواجرای فایلهای 4k
آخرین ویرایش توسط amirdvb در تاریخ 23-06-20 انجام شده است
کارتی که پیشنشهاد میکنم GTX 1650 هست . مصرف کمی داره و کاملا و به راحتی ویدیو های 4K را باز میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdvb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر عزیز ممنونم ازت فقط من pci exp2.0 دارم مشکلی نداره
خیر مشکلی از اون نظر نیست . چون برای گیم استفاده نمیکنید . مقدار ترانسفر دیتا PCIE 2 کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdvb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خداخیرت بده وقت گذاشتی ممنونم ازت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks