سلام دوستان---آیا همه مانیتورهای p22-700 و p23-700 رو با قاب عکش دیجیتال باید خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من قاب عکس نمیخوام!!!لازم ندارم----
سلام دوستان---آیا همه مانیتورهای p22-700 و p23-700 رو با قاب عکش دیجیتال باید خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من قاب عکس نمیخوام!!!لازم ندارم----
|
|
کاربر شهرسختافزار
اين دو مدل مانيتوري كه معرفي فرمودين جزو مانيتور هاي پر ايراد هستن. بهتون پيشنهاد ميكنم يه مقدار بيشتر تامل بفرماييد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armanmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشكلات زيادي راجع به اين مانيتور ها مطرحه. از جمله كيفيت پايين پنل ها، چيني بودن پنل ها و قيمت بالا نسبت به كاركرد و امكانات ضعيف
به جاي 22700 به شما 2261 رو پيشنهاد ميدم و اگر خرجش براتون مهم نيست 2286 رو
مثل اینکه میشه-----
p22-700 رایان صبا=260 تومن
p22-700 پارسه الکترونیک=249 تومن
حالا به عنوان آخرین سوال از دوستان این مدل مانیتور بدون قاب دیجیتال باید چند باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این رو هم جواب بدین من دیگه رفتم بخرم-----تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armanmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که میدونم این قضیه قاب دیجیتال یه تاریخی داشت که مدتیه تمام شده و دیگه با قاب فروخته نمیشه
در مورد تفاوت قیمت هم گمان میکنم این مونیتور با گارانتی سام به قیمت بالاتر و گارانتیهای دیگه به قیمت پائینتر به فروش میرسه که زمان خرید باید به این موضوع دقت کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
armanmahdi (02-03-10)
دستت طلا--اما من دیگه p22700 خریدم --- فعلا خوبه امیدوارم همین طور باشه----مانیتورهایی که معرفی کردی خیلی خوبن اما متاسفانه و یا خوشبختانه من ظاهر برام مهمه و از ظاهر p22700 خیلی خوشم اومد----
سلام
من بالاخره يك w1954TE خريدم.مندنبال TQ بودم اما پيدا نكردم و يك TE خريدم با همون قيمت و امكانات و مشخصات
در كاتالوگ جديد شركت ماد هم مدل 1954TQ موجود نبود وبجاش TE رو گذاشته بود
تفتوت اين ها با هم چي هست؟ من كه نتونستم پيدا كنم؟؟
Ashton (04-04-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks