سلام
يك مانيتور خوب در بين 140 تا 190 چي هستش؟ ميشه معرفي كنيد؟ در بهترين وضعيت
سلام
يك مانيتور خوب در بين 140 تا 190 چي هستش؟ ميشه معرفي كنيد؟ در بهترين وضعيت
برو رایان صبا انتخاب کن ---بعدش مدلی رو که خواستی اینجا معرفی کن تا دوستان راجع بهش توضیح بدن---برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط armanmahdi در تاریخ 02-03-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيزم. من زياد سيستم ميبندم و بامانيتور زياد سر و كار دارم. اميدوارم بتونم راهنماييت كنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 190 اين گزينه ها هستن:
1954TQ
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست منحصر بفرد 70,000:1
- طراحي بسيار زيباي بدنه مشكي براق و كريستالي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- داراي كليدهاي لمسي
- زمان پاسخدهي سريع (2ms)
- مجهز به ورودي DVI
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
مانيتور خوبيه و من روي سيستم هركي بستم راضي بوده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________قيمت 190
- طراحي استثنايي و زيبا
- داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- زاويه ديد بسيار وسيع
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمت 180
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست منحصر بفرد 70,000:1
- داراي بدنه مشكي براق با قاب كريستالي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
قيمت 160
قيمت كمتر هم هست. بستگي به كاربردت داره عزيز
واسه چه كاري؟ چند اينچ؟ شهرستاني؟
armanmahdi (07-03-10), nima_hl (03-03-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashton برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دوست عزیز
من مشهد هستم.
میخوام که
- تصویر شفاف
- با وضوح بالا داشته باشه و
- چشم هم کمتر اذیت بشه
عمر مفیدش بالا باشه
19 باشه بهتره
کارایی هم برای اینترنت، خوندن و مطالعه طولانی و البته گیم
1 سوال در کل ال جی رو پیشنهاد میکنید یا سامسونگ رو؟ بعضی ها میگند تصویر سامسونگ وضوح بهتری داره؟!؟
آخرین ویرایش توسط lover phoenix در تاریخ 10-03-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من خودم جزو طرفداران مانيتور هاي LG هستم. ولي سعي ميكن از روي تعصب حرف نزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد وضوح تصوير: نه اينطور نيست. اين مباحث تبليغاتي هست كه خود شركت ها راه ميندازن. به طور كلي جديدا پنل هاي سامسونگ رو كه چين ميزنه (پنل هاي چين سامسونگ به ايران مياد) جديدا خيلي افتضاح شده.
من 1954tq و يا 1954s رو بهت پيشنهاد ميدم. جفتش عاليه. اما اگر ميخواي بازي هم بكني 1954tq زمان پاسخ گويي بهتري داره (2 ميلي ثانيه)
ولي هيچ كدوم فول اچ دي نيستن و اصلا نيازي بهش نيست . با كارايي شما همين 1954 خيلي خوبه
اينم لينكش:
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...ht=1155&ID=157
قيمتشم فكر كنم 185 هست. اگر ارزونتر ميخواي از AOC بهت معرفي كنم
اما اگر نظرت رو سامسونگه خودت مدل مد نظرت رو بگو تا من قيمت رو و كارايي رو بگم و از دوستانيم كه دارن بپرسم خوبه يا نه
آخرین ویرایش توسط Ashton در تاریخ 13-03-10 انجام شده است
JEskandari (07-06-10), ripek (04-04-10)
کاربر شهرسختافزار
طبق آمار فروش مانيتور در آمريکا و جهان بالاترين فروش رو در دنيا مانيتورهاي سامسونگ دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توي ايران اين ماديران هستش که با تبليغاتش LG رو به اين شدت جا انداخته.
به نظر من مانيتورهاي سري P سامسونگ در سري LCD و سري XL در سري LED (تا چندي ديگه وارد بازار ميشه) بهترين انتخاب مانيتور در بازار ايرانه.
گرچه پنلهاشم توي چين توليد بشه اما تحت ليسانس سامسونگه و کيفيتش عاليه. کما اينکه اونايي که به آمريکا هم ارسال ميشه چينيه.
اين تفکر که جنساي چييني کيفيت پاييني دارن در کل غلطه و بهترين جنساي توي خود آمريکا هم توسط چين با قيمت نازلتر از معادل آمريکائيش هست.
در هر صورت بنده به شما پيشنهاد مي کنم سامسونگ تهيه کنيد از مدلهاي زير:
P22500
P22700
P23500
P23700
تفاوتشون توي سايزشونه و ساختشون. همشون خوبن. همشونم Full HD هستند. توي LG هم W2261VP خوبه. W2286L که LED هست رو چون FUll HD نيست به هيچ عنوان پيشنهاد نمي کنم.
در نظر داشته باشيد تکنولوژي تمام فيلمها و بازيها داره به سمت Full HD ( رزولوشن 1080٭1920) ميره و حيفه که مانيتور غير Full HD بخريد.
قيمتهاي ماينتورهاي فوق بين 218000 تومان تا 280000 تومانه.
سوالي بود در خدمتم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks