rasool661 (25-08-13)
من این کارت رو دارم بازی ها رو با حداکثر جزیات بازی می کنم کارت خوبیه مبارکتون باشه
rasool661 (25-08-13)
با حداکثر جزئیات؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه بابا بعید می دونم با این کارت بشه روی حداکثر جزئیات بازی کرد! کارت گرافیک لپ تاپ من GeForce GT 635M هست که از لحاظ Performance تقریبا با Geforce GT 630 برابری میکنه ولی Crysis 3 رو حتی روی تنظیمات گرافیکی Minimum هم نرم اجرا نمیکنه!(توی مرحله ی اول که بارونی بود حدودا 40FPS میداد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.Lovely76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام
سیستم کارت گرافیک لپ تاپ ها یه سیستم mOBILITY و نسبت به pC ها قاعدتاً ضعیف ترند چه PERFORMANC چه گرما چه Cooling
بازی Crysis رو با performanc بالا اجرا کردن نیازمند سخت افزار قوی هست حتا با Gtx 780 با حداکثر تنظیمات لگ میزنه
درسته ولی با GTX 780 لگ نمی زنه ها(حداکثر تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1080p)!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 3 روز پیش با G1.Sniper 5 ، CPU 4670 ، Gigabyte 770 با حداکثر تنظیمات تست کردم و اصلا کم نیاورد دیگه با 780 که اصلا کم نمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این رو هم بگم که به Compatible بودن قطعات هم خیلی بستگی داره یرای گرفتن حداکثر بازدهی :)
آخرین ویرایش توسط Avj_GBT در تاریخ 22-08-13 انجام شده است
770 باید کم بیاره ها!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید روی چه رزولوشنی اجرا کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avj_GBT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه نیاورد ، 1920x1080برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks