من این کارت رو دارم بازی ها رو با حداکثر جزیات بازی می کنم کارت خوبیه مبارکتون باشه
Printable View
من این کارت رو دارم بازی ها رو با حداکثر جزیات بازی می کنم کارت خوبیه مبارکتون باشه
با حداکثر جزئیات؟!:1. (27): نه بابا بعید می دونم با این کارت بشه روی حداکثر جزئیات بازی کرد! کارت گرافیک لپ تاپ من GeForce GT 635M هست که از لحاظ Performance تقریبا با Geforce GT 630 برابری میکنه ولی Crysis 3 رو حتی روی تنظیمات گرافیکی Minimum هم نرم اجرا نمیکنه!(توی مرحله ی اول که بارونی بود حدودا 40FPS میداد)نقل قول:
سلام
سیستم کارت گرافیک لپ تاپ ها یه سیستم mOBILITY و نسبت به pC ها قاعدتاً ضعیف ترند چه PERFORMANC چه گرما چه Cooling
بازی Crysis رو با performanc بالا اجرا کردن نیازمند سخت افزار قوی هست حتا با Gtx 780 با حداکثر تنظیمات لگ میزنه
درسته ولی با GTX 780 لگ نمی زنه ها(حداکثر تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1080p)!نقل قول:
من 3 روز پیش با G1.Sniper 5 ، CPU 4670 ، Gigabyte 770 با حداکثر تنظیمات تست کردم و اصلا کم نیاورد دیگه با 780 که اصلا کم نمیارهنقل قول:
و این رو هم بگم که به Compatible بودن قطعات هم خیلی بستگی داره یرای گرفتن حداکثر بازدهی :)
770 باید کم بیاره ها!:1. (27): روی چه رزولوشنی اجرا کردین؟نقل قول:
نه نیاورد ، 1920x1080نقل قول: