خب یکم گیج شدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت توضیح دادی که نخ یعنی درب ورودی.
بعد الآن میگی که همزمان ورود اطلاعات رخ نمیده؟!
یعنی HT فقط یه سویچ ساده هست، برای افزایش بازدهی اونم به مقدار خیلی معمولی؟
نمیخوام لج کنم ولی خداوکیلی توی توضیحات خود ویکیپدیا هم باز به همین نتیجه رسیدم که همزمان در حال انجام هست و HT درواقع پُر کننده ی ظرفیت پردازش سی پی یو هستش»»
الآن یه مقدار گیج شدم، یهو نخ رو گفتی که از معنای یک درب ورودی تبدیل شد به مجموعه ای از دستورالعمل ها.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این هایپر تردینگ مشاهده میکنید که دستورالعمل ها (رنگ های مختلف،یعنی مال برنامه های مختلفی هستند) از رم وارد فرانت اند میشن و تقسیم بنده میشن و سپس وارد پردازشگر مرکزی شده و این پردازشگر قابلیت محاسبه ی دستورالعمل ها از 2برنامه ی مختلف بصورت همزمان در هر سیکل کاری خودش رو داره.In this high-level depiction of HTT, instructions are fetched from RAM (differently colored boxes represent the instructions of four different programs), decoded and reordered by the front end (white boxes represent pipeline bubbles), and passed to the execution core capable of executing instructions from two different programs during the same clock cycle.
(منبع)
بعدش، اینکه یه هسته 2نخ داشته باشه، ولی هر موقع هر چیزیکه زمان بر بود بزاره کنار و پردازش نکنه، من نشنیدم چنین چیزی رو. یعنی واقعا جایی ندیدم و نخونده بودم. اصلا در واقع زمان بر بودن ملاک نیست، یه سری دستورالعمل ها وارد هسته میشن و پردازش میشن در ایکی ثانیه، دیگه زمان بر بودن نداره، این دستورالعمل ها یا اعداد اولن، یا ضرب، یا جمع یا فلان و... و همگی همزمان پردازش میشن.
البته بحثش سنگین هست و من در حد و حدود خودم یه چیزای ساده ای بلد هستم.همینم از دست دادم با این بحث پیچ در پیچی که شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=========
خب گفتم که باید FRAFs رو هم در کنار FRAPs نصب کنی، الآن دانلود میکنم ببینم قضیه اش چیه.
با نرم افزار MSI AfterBurner میشه خیلی راحته، در کنارش نرم افزار Riva Turner نصب میشه که این MSI AfterBurner فریم ها رو دریافت میکنه،دما و فلان و بیسار، و RIVA توی بازی ها اون گوشه مینویستش.برو توی سایت Msi آخرین نسخه اش رو دانلود کن جاییش مشکل داشتی حتما خبرم کن، باهاش خوب آشنا هستم.
قربانت برم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks