برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا سجاد فن نویز داره و هر چی کوچکتر باشه نویزش بیشتره ولی چون ترکیبی از هیت سینک و فنه خوب عمر بیشتری داره ولی اینم در نظر داشته باش فن خراب بشه 15 تا 20 هزینه فنه از اون طرف باید عمرش رو همدر دراز مدت حاب کنی
خوب من خودم باشم فن دارش رو می گیرم ولی ویدئو زیر رو دیدم نظرم تغییر کرد چون کارت خودم یه فن خوب داره و خمیر هم Z5 می زنم دماش الان 52 درجه است اما شما این ویدئو رو نگاه کن و به اون بالا که مقدار استفاده از GPU و دما رو هم می زنه نگاه کن
البته ابنا رو گفتم چون می دونم که روی نویز خیلی حساسی و این برای یک برنامه نویس خیلی مهمه که تمرکزش از بین نره
ولی در نهایت تصمیم با خودته
و اینکه فقط یکی از اینا فعال می شن یعنی قدرتشون جمع نمی شه چون پردازنده من گرافیک مجتمع نداره نمی دونم که اگه کارت مستقل بذاری گرافیک مجتمع اتوماتیک غیر فعال می شه یا نه ولی فکر کنم از توی بایوس و ویندوز هم می شه دستی غیر فعال کرد
به نظر من GT 740 هم ارزش خرید نداره چون از یک طرف به درد گیم نمی خوره از طرف دیگه برای کارهایی معمولی بیش از حد زیاده و یه جور پول دور ریختنه
هسته کودا خیلی مهمه و تو کارت های ارزون 1 گیگ تفاوتی با 2 گیگ نداره به همین خاطر من اعتقاد دارم 150 بیشتر هزینه نکن مگه اینکه بخواهی GT 1030 بخری یا GTX 750TI
ویدئو رو حداقل بذار روی 360p بهتر ببینی
لینک

Bookmarks