نه من تست نکردم. با نرم افزار FRAPs فایل بنچمارک فریم ریت رو بدست میاری، با نرم افزار FRAFs همون فایل بنچمارک رو تبدیل میکنی به اعداد و ارقام قابل فهم که بهت فریم ریت متوسط، 1% دراپ، و 0.1% دراپ رو میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======================
فارق از کد نویسی بازی، خود ویندوز هم کمک میکنه به چند رشته ای کردن پروسه ها. البته این چند رشته بودن 100% افزایش قدرت (حتی بصورت تئوری) نمیده،نهایت جاهای خالی پروسسور رو پر میکنه بلفرض اگر یه برنامه در هر ثانیه 8تا دونه محاسبات به سی پی یو بفرسته ولی سی پی یو قدرتش 20تا محاسبه در هر ثانیه باشه، 12تا جای خالی میمونه، اگر 2رشته داشته باشه سی پی یو،میتونه مقدار بیشتری محاسبه رو دریافت کنه و در جریان سیکل کاریش قرار بده و در یک ثانیه بجای 8تا دونه محاسبه ای که واردش شده، 9تا 10تا یا بیشتر پردازش رو در هر ثانیه (ماکزیمم 20تا که توان سی پی یو هست) انجام میده
این یه مثال تئوری در مورد هسته و رشته.
از طرفی اکثر بازی ها دارن کم کم از هسته های بیشتر پشتیبانی میکنن، شما تا دو سه سال آینده احتمالا میبینی همه ی بازی ها مینیمم هسته ها رو 4 عدد در نظر میگیرن.چرا؟ چون اغلب مردم تا اون موقع کامپیوتر هایی با هسته های بیشتر دارن.این دیگه برمیگرده به بیزنس که عموماً چی دارن و بازی رو چطور بسازن که با عموم کامپیوتر ها همخوانی داشته باشه.
درسته این توتال وارهمر، روی یکی دو هسته هستش، ولی اکثر بازی های 2016 از 4هسته بصورت کامل پشتیبانی میکنن، دووم از 8 هسته بطور کامل استفاده داره، و همینطور تعدادشون داره افزایش پیدا میکنه.
مثلا یکی از من بپرسه یه کامپیوتر گیمینگ میخوام 2سال خوب ازش کار بکشم، احتمالا اینتل سفارش میدم، کور آی5 نهایت آی7 اگر قیمتش کم باشه
همون از من بپرسه یه کامپیوتر میخوام واسم 5سال کار کنه گیمینگ باشه یا نباشه و... قطعا رایزن بهش پیشنهاد میدم.دستش بازتره پس فردا ناراحت نمیشه که چرا 4هسته4رشته گرفت وقتی میتونی 6هسته 12رشته بگیره.
البته همه اینها دوباره برمیگرده به بیزنس، عموم مردم چی دارن؟ بازیساز ها بر اساس سخت افزار عموم مردم، بازی میسازن، اگر تعداد هسته ها تا 2-3سال آینده روند افزایش داشته باشه (که الآن داره!) خب، بُرد با کسیه که الآن سی پی یو با هسته های بیشتر رو تهیه کنه!

Bookmarks